Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ez az alom?(angyalok)

Mit jelent ez az alom?(angyalok)

Figyelt kérdés
Otthon voltam, felneztem az egre,est volt szoval az eg sotet es sok csillag volt az egen es meglattam sok feher gombot az egen ami egyszer csak osszegyult es elindult valamerre. Beszaladtam szolni anyukamnak,hogy megmutassam neki de mar a gombok nem voltak ott. Viszont ket kis feher pontot lattunk es ahogy kozeledtek felenk kirajzolodott ket angyal (vagyis en ugy lattam ket ember feher ruhaban nagy szarnyakkal de nem vilagitottak vagy ilyesmi) nem tudom,hogy jo erzes volt e latni oket inkabb azt mondtam magamban,hogy semmi baj,angyalok ők jok es ne izguljak. Ez mit jelenthet?
2021. febr. 27. 18:06
 1/1 anonim ***** válasza:
Az este. a sötétség jelez valami bizonytalanságot. Itt nem a józan logikára kell hallgatnod, sokkal inkább a megérzéseidre.A fehér gömbök lehetőségeket jelképeznek, olyan területeket, amik ismeretlenek számodra. Az anyukád és a két angyal azt jelképezi, hogy van az anyukád és van két barátod (vagy ha most nincs,akkor lesz), akikre majd számíthatsz.
2021. márc. 5. 00:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!