Miért ilyen pocsék felkelni? Más is van így?
Figyelt kérdés
Nem értem, mások azért panaszkodnak, mert "rémálmuk" volt, én meg azért panaszkodom most, mert már baromira unom, hogy ÁLLANDÓAN, MINDEN EGYES NAP úgy kelek fel, hogy basszus, belecsöppentem a szarba?! Már bocsánat, de ezt szebben nem lehet megfogalmazni. Folyton jó dolgokról álmodom, és SOHA nem ment nekem könnyen az ébredés, felkelés, de amióta ilyeneket álmodom (már nem tudom hány éve...), még pocsékabb felkelni... Nem értem ezt... Én egy jó kiadós IGAZI rémálom után tudok frissen felébredni (pl. leégett a házam, megvakultam, megöltem valakit és ezért börtön, békák, hagy ne mondjam...) ... amikor jókat álmodok, akkor meg állandóan úgy kelek fel, hogy a p*csába már... de komolyan... már gyűlölök aludni...2021. febr. 25. 17:25
1/2 alletta válasza:
talán nem éled meg legjobban az életed, mindennapjaid. nem történnek veled jó dolgok.
rémálomból felébredni kész felüdülés. szembesülsz vele, hogy csak egy rossz álom volt.
2/2 anonim válasza:
Ennek biztosan megvan a pszichológiai háttere, az agyad tudatosan menekül szebb álmokba, hogy eltereljen téged a valóság elől, de ez nem feltétlen jó.
Lehet észre kéne venned a jelzéseket, és változtatni az életeden, hogy azt is szebben éld meg, és pozitívabban fogd fel a dolgokat.
Ne az álmokba menekülj a valóság elől, hanem próbáld megváltoztatni azt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!