Mit jelenthet ez a visszatérő személy az álmaimban?
Körülbelül egy-másfél hónapja, hogy először álmodtam vele: akkor egy héten belül háromszor-négyszer zsinórban, aztán egy ideig nagyjából semmi, ma éjjel pedig újra ő volt a főszereplő.
Az illető egy lány, régi osztálytársam, akivel amúgy nagyon jóban voltunk, de csak barátság volt köztünk, semmi több (habár a csajnak szemmel láthatóan bejöttem). Az álmok lényege kivétel nélkül az, hogy közeledünk egymás felé, már-már szexuálisan is.
Ez az egész azért érdekes, mert konkrétan 4 éve találkoztam vele utoljára egy osztálytalálkozón, azelőtt pedig csak suliban, ahonnan immár 9 éve ballagtunk... A még érdekesebb, hogy még csak soha nem is szoktam rá gondolni, anno sem volt a csaj az esetem, mégis valamiért pont vele kezdtem el álmodni mostanában. Mi lehet ennek az oka? Puszta véletlen, vagy van valami üzenete? Ha esetleg lényeges a dolog szempontjából, leírom: nemrégiben szakítottam barátnőmmel egy hosszú kapcsolat után, egyelőre nem akarok újat, viszont még együtt voltunk, amikor elkezdődtek ezek az álmok (nem sokkal később szakítottunk).
Hát én nem vagyok szakértő, de lehet tudatalatt te egy olyan lányra vágysz, mint az az osztálytársad volt. Személyiségügyileg esetleg sokkal mélyebb kapcsolatod lehetett vele, mint a barátnőddel.
Az, hogy már szakítás előtt is jelentkeztek ezek az álmok mutathatják azt, hogy te már érezted magadban, hogy valami hiányzik a mostani barátnődből, ami amúgy a régi osztálytársadban megvan.
Én hiszem azt, hogy ha eleget gondolkodunk az álmunk jelentésén, meg tudjuk fejteni, és mivel mi nem ismerjük a teljes sztorit, neked van a legnagyobb esélyed arra, hogy megtudd, mire akart a tudatalattid ezzel utalni. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!