Miért van ez álmomban?
Figyelt kérdés
Körülbelül fél éve dolgozom a munkahelyemen, amikor elkezdtem ott dolgozni minden egyes éjszaka azt álmodtam, bent vagyok és dolgozok. Ezek rendszerint stresszes nyomasztó álmok voltak, (vendéglátás), féltem, hogy nem tudom teljesíteni az elvarasokat. Ezek az álmok szépen lassan eltűntek kb 2. Hónap után. Most viszont újra eljottek, az elején 2x almodtam azzal hogy sírok a munkahely, kollégák miatt, egyszer sírva is keltem fel nem csak álmomban sírtam.(ez az elején volt). Most az elmúlt napokban is minden ejszaka a munkaval álmodom és megint sírva keltem fel. Én nem tudom mitől lehet ez, illetve hogy lehetne ezt megszuntetni?#Álom, sírás, munka, rossz álom
2021. febr. 17. 20:43
1/5 anonim válasza:
A problémát kell megoldani, és megszűnnek a rossz álmok.
Most is dolgozol?
Mert ha igen, akkor valszeg túl sokat stresszelsz a melón megint. Ha nem, akkor vagy a jelenlegi helyzeted a stresszes, vagy még benned maradtak a rossz érzések.
A munka miatt én is nagyon sokat stresszeltem amúgy, ugyanúgy az elvárások miatt. De sikerült rendbetennem magamban a dolgokat, és máshogy hozzáállni az egészhez. Ami stresszelt, azt elengedtem, úgy voltam vele, hogy max ha kirúgnak, akkor is valamit kitalálok. Utána pedig elkezdtem hálás lenni a melómért, és már sokkal kevésbé vagyok azóta stresszes miatta, sőt, tök motivált lettem.
2/5 anonim válasza:
Valószinüleg a munkád nem tetszik tudat alatt. Milyennek tartod a munkahelyed szeretsz oda járni?
3/5 A kérdező kommentje:
Szeretem főleg a kollégák miatt, de viszont nem álmaim munkája, de a jelenlegi helyzetben ez van ☹️
2021. febr. 17. 23:40
4/5 A kérdező kommentje:
Sokszor érzem, hogy feszült vagyok munka után, de ezt az álomból sírva felriadast nem értem ☹️
2021. febr. 17. 23:42
5/5 anonim válasza:
Velem is volt ilyen, mikor stresszes volt a munkahelyen, még az álmomban is ugyanazt álmodtam és sosem voltam kipihent. Próbálj meg valahogy relaxálni!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!