Mit jelenthetett Istennel való álmom?
Egész nap nem hagy nyugodni, gondoltam felrakom ezt a kérdést már. Nem vagyok hívő, templomba se voltam még, szabad hitűnek vallottam eddig magam, már hetek óta nem álmodtam semmivel, és tegnap éjjeli álmomra tisztán emlékszem, ami így történt hogy a szobában álltam néztem a falat, és nagyon nagyba kirajzolódott Isten arca és engem nézett kiabáltam a szomszéd asszonynak, hogy jöjjön és elkezdtük lesikálni gyorsan, nagyon sürgősen, bár nem értettem hogy miért, csak gyorsan el akartam tüntetni mert megijedtem...
Aztán ennyi felébredtem. Most kezdett nagyon jó irányba haladni az életem, pont az álom előtt egy nappal... köszönöm a válaszokat!
Hívő vagyok és úgy gondolom az álmoknak van jelentőségük. Nem vagyok és nem is akarok álomfejtőnek tetszelegni, de pár dolgot általánosságban az álmokról.
Az álom az egyik eszköz, hogy Isten felfedje magát előttünk, ezért az álmok fontos kinyilatkoztatásokat tartalmazhatnak. Bizonyos álmok igaznak bizonyulnak és valóra válhatnak.
Hogyan lehet különbséget tenni, hogy egy álom egyszerű álom, Istentől kapott kinyilatkoztatás, vagy éppen Sátántól eredő kép? A Sátántól eredő álmokban nincsenek egyértelmű képek, utalások vagy üzenetek. Zagyva álmok, amelyeket ébredés után könnyen elfelejtünk.
Egy mennyei álom ezzel ellentétben egyértelmű, pontos üzenetet tartalmaz. Sokszor az üzenet átnyúlik egyik álomból a másikba. A mennyei álom olyan tiszta, hogy ébredéskor is élénken él bennünk. Az ilyen álmokat nem felejtjük el, hiszen Isten és az ember örökké egyek. Másrészt, a sátáni álmokat azért felejtjük el hamar, mert a Sátánnal való bármilyen kapcsolat átmeneti. Azokat nem ingatja meg a sátáni álom, akik állandó kapcsolatban állnak a jó szellemi világgal, hiszen már megtapasztalták a mennyei álmokat és felismerik azokat.
Ennek ellenére mindenkit elérnek rémálmok és a sátáni világ kísértései. A pszichológusok a tudatalatti megnyilvánulásának nevezik őket. Mégis, a sátáni álmokat könnyen elfelejtjük, mert nem hasonlítanak az Istentől kapott álmokra, amelyek élénkek, váratlanok és felejthetetlenek.
Amit leírtam, csak általánosságok. Az álmaid értelmezéséhez a te életed a kulcs. Te tudhatod legjobban, mit jelenthet számodra. Ha még mindig nem tudod, kérdezd meg a legilletékesebbet: Istent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!