Mit jelenthetett Istennel való álmom?
Egész nap nem hagy nyugodni, gondoltam felrakom ezt a kérdést már. Nem vagyok hívő, templomba se voltam még, szabad hitűnek vallottam eddig magam, már hetek óta nem álmodtam semmivel, és tegnap éjjeli álmomra tisztán emlékszem, ami így történt hogy a szobában álltam néztem a falat, és nagyon nagyba kirajzolódott Isten arca és engem nézett kiabáltam a szomszéd asszonynak, hogy jöjjön és elkezdtük lesikálni gyorsan, nagyon sürgősen, bár nem értettem hogy miért, csak gyorsan el akartam tüntetni mert megijedtem...
Aztán ennyi felébredtem. Most kezdett nagyon jó irányba haladni az életem, pont az álom előtt egy nappal... köszönöm a válaszokat!
Ez nagyon szép történet☺️
Isten közelebbi kapcsolatba kíván kerülni veled, jelzi, hogy létezik, és ott van neked, higgyél benne, imádkozzál hozzá, legyél jó ember.
kérdezhet egy boszorkány
szinem kék számom 7
izlelésem citrom
hajrá kislány veres hajjal:)
5 Amilyen a te és én arcom
:)
És az öveké
és valoban BOSZI VAGYOK a kékserleg klánbol
A válaszadók válaszát 70%-ban nem értem most miről van szó?!
Nem tudom felidézni Isten arcát, csak körvonalasan rajzolódott ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!