Mit jelenthet ez az álom?
Figyelt kérdés
Szüleimmel, testvéremmel, barátnőjével elmentünk valakihez, ahol apám berúgott és elkezdett hányni, utána később is kellett neki és majdnem lehányta anyát és a tesómat és megéreztem a szagát, elkezdett hányingerem lenni és inkább elmentem. Aztán az egyik tanáromhoz elmentünk, neki volt két gyereke és az egyik gyerek elkezdett sírni és elment hányni.2021. febr. 11. 12:44
1/9 A kérdező kommentje:
és vége lett az álomnak
2021. febr. 11. 12:55
2/9 anonim válasza:
Lehet, hogy valami betegség jön a családba. 🤷🏽♂️ Vagy esetleg egy kisebb- nagyobb tragédia (az álom hangulatától függően).
3/9 A kérdező kommentje:
Milyen betegség?😳
2021. febr. 11. 13:11
4/9 anonim válasza:
Ne hallgass erre a bolondra. Nem tud semmit, csak úgy írta. Az álom nem a jövőt mondja, csak az agyad így dolgozza fel az infókat, néha hülye álomkent gyurja össze a dolgokat
6/9 A kérdező kommentje:
Nem rontottam el
2021. febr. 11. 15:04
7/9 anonim válasza:
Akkor herot érzése kerulget vmi miatt.
8/9 anonim válasza:
Azt jelenti hogy majd befogsz rúgni a tanároddal és a tesóddal és lehányjátok egymást.
9/9 anonim válasza:
A valakivel való kapcsolatotok(elmentünk..), nem tetszik apádnak(berúgott), de megjátssza, hogy minden rendben és közben undorodik tőle(elkezdett hányni), utána később megundorodott(lehányta) mellesleg(majdnem) anyádra és a tesódra. És egyetértettél apáddal(megéreztem a szagát) megundorodtál te is(elkezdett hányingerem lenni) és inkább szakítottál a valakivel(elmentem). Aztán az egyik tanárod egyik gyereke fél tőletek(elkezdett sírni) és taszítjátok őt(elment hányni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!