Lovakkal álmodtam mit jelenthet?
Szóval előző este több fajta lóval is álmodtam. Első úgy volt bicikliztem és egy fekete fríz ló féle vágtatott utánam, majd mikor az egyik utcában lefordultam ő is jött velem tovább. Itt véget ért az álmom. Következő olyan volt, hogy két barna ló volt. Az egyik magasabb volt mint a másik. Én először a alcsonyabbat választottam de aztán a nagyobbat akartam, és azzal indokkal szereztem meg, hogy én a magasabb lovakat szeretem. Igazából ennyi volt szerintem semmi értelme, de hátha van valamilyen üzenete
Köszönöm a segítséget és a válaszokat!
- előző életedben ló voltál
- ló a kínai horoszkópod, csak nem tudsz róla
- ló az aszcendensed
- rossz lóra tettél
- magas lovon ülsz
- lóból is megárt a sok
Habzsolod az életet(több fajta lóval).
Első úgy volt. Vígan vagy(bicikliztem), mert meglovagolhatod, élhetsz a szerencséddel(ló), ami a szépségedet jelenti, szexi vagy(fríz) és mindig kéznél van(vágtatott utánam). Ha változik az életed(utcában lefordultam) a lehetőség, hogy élj vele(jött velem tovább) mindig adott.
Következő olyan volt. Bizonytalan(két) voltál a szabad élettel kapcsolatban(ló), ami egyébként biztonságos(barna). Hogy mekkora hangsúlyt fektess rá(egyik magasabb volt mint a másik). Először kicsit foglalkoztál vele(alacsonyabbat választottam), de aztán a nagyban akartad, amit meg is valósítottál(..magasabb lovakat szeretem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!