Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Valaki segítene megfejteni az...

Valaki segítene megfejteni az álmomat?

Figyelt kérdés
Úgy kezdődik hogy zenét hallgatok miközben autókazok jobbra -balra. Aztán hív a barátnőm hogy miért vittem el a kutyánkat az állatorvoshoz és hogy hogy gondoltam ezt és szakít velem. De azt mondta hogy ha kielégítem akkor megbocsát. Ekkor hirtelen otthon lettem ahol várt engem sütikkel,és mintha egy halvány emlékem lenne arról is hogy csináltunk valamit *khm khm igen az és amiután megettem a sütiket haldokoltam,majd akkor ébredtem fel. Valaki segítsen ha tud. Van itt egy nagyon jó álomfejtő,őt várnám esetleg😅 meg igazából mindenki másnak is meghallgatom a véleményét

2021. febr. 10. 10:11
 1/7 anonim ***** válasza:
77%
Semmi jelentése nincs
2021. febr. 10. 12:09
 2/7 FoxtrotLidérc ***** válasza:
77%
Szerintem a frusztrációid így manifesztálódtak. Nem lehet, hogy mostanában sokat stresszelsz a kettőtök kapcsolatán?
2021. febr. 10. 12:31
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem érzek nagyon frusztrációt,minden oké. Már egészen reg óta együtt vagyunk,és semmi gond nincs. Stresszelni nem szoktam
2021. febr. 10. 13:13
 4/7 anonim ***** válasza:

Viccen kívül szakíts vele azonnal! Ki tudja, mi fog történni! (Lehet, hogy én aggódom túl, de akkor is.)

Az álmok sosem véletlenek! Feldolgozzák a már megtörtént, felkészítenek a jövőben esetlegesen megtörténő eseményekre.

2021. febr. 10. 20:21
 5/7 A kérdező kommentje:
Egy álom miatt szakítani... nem annyira találom normálisnak. Ha rosszabb lesz a kapcsolatunk akkor,de egy álom miatt biztos nem
2021. febr. 11. 00:07
 6/7 FoxtrotLidérc ***** válasza:
Ha azt mondod, hogy amúgy kiegyensúlyozott, stresszementes az életed, akkor csak "tisztult" egyet az agyad. Nem profetikus álom.
2021. febr. 11. 00:21
 7/7 anonim ***** válasza:

#4 vagyok. Igazad van, én spiláztam túl, éppen fura hangulatban voltam.

U. i. : nem vagyok álomfejtő xd

2021. febr. 11. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!