Mit jelent szegénységgel álmodni?
Figyelt kérdés
Ma azt álmodtam, hogy talákoztunk ortodox zsidókkal, de néhány helyen rongyos volt a ruhájuk, meg a fejükön kalap hejett valami sokkal kisebb szegényes valami volt. Aztán egy szegény idős vak cigány asszony neki ment véletlen az anyukámnak, de anya helyett én kértem tőle elnézést és arrébb rántottam, hogy az asszony elférjen a járda szélén. Mindez Budapesten játszódott.
Mit jelenthet ez? Segítségeteket kérem.
2021. febr. 6. 18:16
1/3 A kérdező kommentje:
Az is furcsa, hogy mindannyian nagyon kedvesek voltak.
2021. febr. 6. 18:23
2/3 anonim válasza:
Cigány asszonyal ha álmodom mindig veszély következetet jelzi nekem hogy valamire vigyáznom kell. Van az életedben esetleg egy személy, vagy helyzet amitől tartasz esetleg azt gondolod nem megfelelő a szintedhez? Írj üzenetet
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi, írtam! :)
2021. febr. 7. 17:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!