Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent váróteremmel,...

Mit jelent váróteremmel, valami elmulasztásával álmodni?

Figyelt kérdés

Álmomban valami orvosi kezelésre vártam, és volt időpontom. Nem hívtak egy jó ideig, már jóval elmúlt az időpont, és akkor is az utánam következőt hívták. Elkezdtem kételkedni, hogy mi van ha már szólítottak, csak nem voltam itt, vagy nem hallottam, vagy valami. Utána kijött az orvos, és mondta, hogy ma sokáig itt lesz, ezért majd mindenkire sor kerül de várni kell. Meg szóva került valami olyan is, hogy akire nem kerül sor, ahhoz majd házhoz megy. Ezután végig úgy várakoztam, hogy azon izgultam, hogy csak nehogy ne vegyem észre mikor hívnak...

Lehet nem jelent semmit (aki eügyben volt már váróteremben az tudja hogy elég realisztikus álom 😅), ezért, aki úgy gondolja, hogy nem jelent semmit az NE írjon. De akinek van egyéb ötlete, azt szívesen olvasnám...

(Nem voltam mostanában hasonló helyen/helyzetben)

2021. febr. 5. 13:56
 1/3 anonim ***** válasza:
61%
Semmit.
2021. febr. 5. 15:35
 2/3 anonim ***** válasza:

Neked jelenthet ez bármit, mivel az álmoknak nincs univerzális jelentésük, hiába állítják itt az ellenkezőjét sokszor.

Az, hogy sokáig vártál, téged kihagytak, és nem láttad, mikor kerülsz sorra, annyit jelenthet, hogy jelentéktelennek, illetve kicsit elveszettnek érzed magad általában. De erre te is rájöttél, gondolom.

2021. febr. 5. 16:23
 3/3 anonim ***** válasza:
Vársz egy problémád megoldására(orvosi kezelésre vártam), aminek itt az ideje(volt időpontom). De nem történt semmi(nem hívtak). Már gyanússá vált a helyzet(elmúlt az időpont), mert nem veled foglalkoztak(utánam következőt hívták). Elkezdtem kételkedni, hogy talán elfelejtettek(mi van ha már szólítottak), vagy a te hibád(nem hallottam). Utána ment a képmutatás(kijött..sokáig itt lesz), hogy mindenképp megoldódik a helyzet(majd mindenkire sor kerül). Meg utaltak rá, várd meg míg ők keresnek(..ahhoz majd házhoz megy). Ezután azt gondoltad nehogy sértődés legyen a vége(..nehogy ne vegyem észre mikor hívnak).
2021. febr. 12. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!