Rengetegszer álmodom kigyóval. Mit jelent ez?
Figyelt kérdés
Sokszor álmodom kigyóval. Már mindnenféle helyen kerestem a jelentését, de nem találom. Tegnap éjjel is azt álmodtam, hogy abban a házban vagyok, ahol felnőttem, (elég sokszor álmodom oda vissza magam), valamit csináltam (már nem emlékszem, hogy mit), és előkerült egy kigyó (egy kobra pontosan), és én meg elkezdek menekülni előle. Soha nem sikerült még megmarnia, de mindig közel van hozzá. Van olyan is, hogy rajtam csúszkál a kigyó. Most is átcsúszott a mellkasomon.2010. aug. 16. 10:16
11/16 anonim válasza:
ezek f.szságok:D a kigyó a kapzsiság jelképe és a hatalomé, irigységé, egyszerűen üldöz a maffia
12/16 A kérdező kommentje:
a maffia már nem üldöz, elkapott. :DDD
2010. aug. 18. 21:23
13/16 anonim válasza:
Párszaszájú vagy.Majd nézd meg a Harry Potter és a titkok kamráját és tanuld be abból a szöveget aztán a következő álmodba uszítsd rá a kígyót Drako Melfoyra.
14/16 A kérdező kommentje:
Harry Potter az egyik kedvencem.
2010. aug. 19. 20:07
16/16 A kérdező kommentje:
Miért? Mert olvastam Harry Pottert, vagy mert kigyóval álmodom? Azt a könyvet, vagy 1 éve olvastam, igy nem hinném, hogy azért álmodtam volna vele. Azóta rengeteg más könyvet is olvastam, álmodtam is velük, mikor nagyon jó irásokra bukkantam, de nem tértek vissza. A kigyó meg vissza-vissza jön. :)) Ezért érdekelt a dolog.
2010. aug. 22. 23:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!