Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ez, gyakran álmodom?

Mit jelent ez, gyakran álmodom?

Figyelt kérdés
Gyakran álmodom hogy láthatatlan vagyok. Reggel például láthatatlan voltam, mármint a testem, de csináltam csínytevéseket amik láthatóak voltak. És ez alapján rájöttek hogy bizony ezt csinálja valaki, még ha láthatatlan is, és igyekeztek lebuktatni minden áron. Én is persze erősen igyekeztem, hogy ne kapjanak el, ja, és ráadásul repülni is tudtam. Sokszor hajszál híján volt, hogy majdnem elkaptak. Aztán picit később mintha komolyabbra fordult volna az egész, már menekülni akartam!
2021. jan. 28. 14:20
 1/2 anonim válasza:
Szerintem de ez csak az én véleményem azért látod láthatatlannak magad az álmodban, mert a való életben sokszor nem vesznek észre, nem vesznek tudomást az ötleteidről és nem érdekli a körülötted lévőket mi van veled. De ha valami rosszat csinálsz ahogy te is írtad "csínytevéseket" követsz el meglátnak ez lehet annak a jele, hogy csak a rosszat veszik észre. Az hogy ebből a szituációból "kirepülsz" jelentheti azt, hogy eleged van ebből a helyzetből és vágyódsz már el, ebből a környezetből. De persze ez csak az én véleményem és az is lehet, hogy csak egy teljesen véletlenszerű álom és nem jelent semmit igazából, és azért álnodod sokszor, mert elsőre megfogta a fantáziádat és ezért emlékszel rá.
2021. jan. 28. 14:45
 2/2 anonim ***** válasza:
semmit se jelent
2021. jan. 28. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!