Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért álmodom gyakran a volt...

Miért álmodom gyakran a volt iskolámról?

Figyelt kérdés
Visszatérő álmom az, hogy az általános iskolámban vagyok. Csak egyedül vagyok mindig, sehol senki. Járom a folyosókat, a lépcsőházat. Havonta 1-2 alkalommal álmodom ezt. Miért álmodok ilyet? Pedig már 12 éve, hogy kijártam az általános iskolát. Úgy fél éve visszatérő álom. Pedig nem igazán kellemes élmények fűznek az általános iskolámhoz. Középsuliról nem álmodom soha.

2020. okt. 27. 00:16
 1/3 anonim ***** válasza:
Mert sokáig jártál oda és mély nyomokat hagyott benned. Lehet, hogy gyerekéveidből valamit nem tudsz feldolgozni.
2020. okt. 27. 18:59
 2/3 anonim ***** válasza:
Mik voltak ezek a nem kellemes élményeid?
2020. okt. 28. 18:46
 3/3 anonim ***** válasza:
Az általános iskolás haverok elhagytak(egyedül vagyok). Próbálod felvenni velük a kapcsolatot(járom a folyosókat), de semmi. Értelmetlenül agyalsz az egészen(lépcsőházat). És nem tudod túltenni magad az egészen(havonta 1-2 alkalommal álmodom).
2020. okt. 30. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!