Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Álmomban halottas autót...

Álmomban halottas autót láttam, és jött utánnam. Ahova mentem ott volt. Mit jelent ez?

Figyelt kérdés

Nagyon félek, hogy mit jelent ez. Templomnál volt egy halottas autó, és valakit vittek ki a halottas autóból, vagy valakit tettek be nem tudom pontosan, nem emlékszem. De néztem jobbra, ballra láttam a halottas kicsit ott állt. Aztán be ültem a kocsiba és jött utánam. Nagyon rossz álom volt.

Nagyon félek, szorongok.

Mit jelent ez az álom?

2021. jan. 26. 20:21
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

'Nagyon félek, szorongok.'

Pontosan ezt jelenti. Félelem tudatalatt, stresszes az életed most...

2021. jan. 27. 13:45
 2/2 anonim ***** válasza:

A munkanélküliségen(halottas autót) gondolkodsz(láttam), mert az fenyeget(jött utánam). Bármilyen témával kapcsolatban(ahova mentem) ez jut eszedbe(ott volt).

Attól félsz, hogy valamit rosszul csinálsz(templomnál), küzdesz ellene(valakit vittek, tettek), nehogy kirúgjanak(halottas autó). Gondolkodsz az életedről(néztem) a jövővel kapcsolatban(jobbra) és a múlttal(balra) és eszedbe jut a munkanélküliség(halottas kocsi ott állt). Aztán ahogy végzed a munkád(beültem a kocsiba), folyamatosan kísért a munkanélküliség gondolata(jött utánam).

2021. febr. 5. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!