Halott nagymama az álomban, aki el akarja vinni a gyereket.. Mit jelent? Az álom lentebb leirva.
3.napja a halott nagymamam, a (már lebontott) házába megyünk a kislányommal (1 eves) ahol édesanyám vár.
Első nap még köszöntem a nagymamámnak.
Mostanra kérdezem anyukámat, hogy mit keres itt a nagymamam. Ő mondja, hogy nem talalja a helyét.
Bemegyek a szobába ahol nagymamam van, ő kabátban es sapkában ram sem nez, kártya a kezében (mindig kartyaztunk), s mondja nekem, hogy még nem is játszott a kislányommal szóval elviszi 2 órára (vagy 2 evesen nem emlékszem tisztán).
Én ráordítok, hogy nem viszi sehova.
Közben megyünk ki a házból anyummal,a mentősök megérkeztek, hogy engem bevigyenek májbetegséggel ahová az élő masik nagypapám utalt be orvoskent.
Közben kiser minket a nagymamam ,de a gyerekemet nem akarom oda adni se édesanyámnak se a halott nagymamámnak, nehogy elvigye..
Utána beülünk 3an egy etelbarba gyrost enni ahol már nincs ott nagymamam.
Jelenleg várandós is vagyok, 16 hetes. A hormonok miatt álmodok ilyeneket?
(Elnézést a sok szóísmétlés miatt. Még félig alszok.)
A lányomat én is megálmodtam előre.
Egyébként nem hiszem hogy rosszat jelentene, remélhetőleg csak így üzennek, hogy látják és szeretik az unokát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!