Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ha álmomba 3...

Mit jelent ha álmomba 3 fiúval voltam együtt?

Figyelt kérdés
Fura álom volt, egy kocsi szerűségben voltunk éjjel, ahol a sötétzöld színek domináltak fények formájában. (a barátommal, az ő legjobb barátjával, és az én legjobb fiú barátommal) és össze kellett hasonlítanom, hogy melyikkel jobb az együttlét... A legjobb fiú barátommal nagyon nem élveztem, a párommal egész jó volt, az ő legjobb barátjával pedig..nagyon jó volt. Megcsókolt rengetegszer simogatta a hátam gyengéden, de közben mégis heves volt az ablakok pedig párásak lettek. Nagyon jól éreztem magam vele és ezt furcsállom. Rengetegszer van a fejemben ez a fiú és korábban is volt egy hasonló álmom vele. Valaki megtudnà mondani, hogy mit jelenet ez az álom? Vagy legalább kicsi elemeket benne?

2021. jan. 23. 09:49
 1/6 anonim ***** válasza:
83%

Lehet hogy tudat alatt tudod hogy nem a barátod az igazi, lehet hogy a másik kettő fiú jobban bejönne. Vagy van egy ilyen több fiús szexuális vágyad.

Ennek a jelentèse nem hinnèm hogy szimbolikus inkább a vágyakbòl, èrzelmi kètelyekből lehet.

Sokminden lehetsèges ezt neked kell megfejteni.

2021. jan. 23. 11:05
 2/6 anonim ***** válasza:
60%
Sosem álmodtam meg olyan fiuval, aki ne tetszett volna. Nincs ebben semmi, kivancsi vagy milyen lehet veluk. Ezert nem jo tul koran elkotelezodni, inkabb eld ki a vagyaidat, kivancsisagod most, mint hazassag, gyerekek mellett.
2021. jan. 23. 11:25
 3/6 A kérdező kommentje:
koszonom az ertelmes valaszokat :DDD
2021. jan. 24. 10:48
 4/6 anonim ***** válasza:
73%
Ki vagy éhezve.
2021. jan. 25. 11:54
 5/6 anonim ***** válasza:
33%
Bizonytalan vagy(éjjel) a vonzerőddel, népszerűségeddel kapcsolatban(kocsi szerűségben), mert undokok veled(sötétzöld színek) az az érzésed(domináltak fények formájában) a barátod, az ő legjobb barátja és a te legjobb fiú barátod. És mérlegelsz(össze kellett hasonlítanom), hogy melyikkel érdemes foglalkoznod(jobb az együttlét). A legjobb fiú barátod nagyon nem nyerő(élveztem), a párod elmegy(egész jó), az ő legjobb barátjával pedig érdemes több időt töltened(..nagyon jó volt). Bejössz neki(megcsókolt) nagyon(rengetegszer) vigasztal, erőt, önbizalmat ad(simogatta a hátam gyengéden), de közben mintha többet akarna, vagy bántani akar(mégis heves volt) a jövőt(ablakok) nem látod tisztán(párásak). Felvidít(nagyon jól..).
2021. jan. 29. 16:47
 6/6 A kérdező kommentje:
koszonom szepeen
2021. jan. 29. 19:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!