Miért ezek szerepelnek a rémálmaimban?
Rendszeresen álmodom azt, hogy anyám valahogy megtudja, hogy a saját nememhez is vonzódom. Múltkor is azt álmodtam, hogy álmomban valakinek szerelmet vallottam (lánynak), és az nem fogadta jól, nagyon kiborult ettől, és az első gondolatom az volt, hogy csak el ne mondja anyámnak, és még azelőtt hazaérjek mielőtt anyám valakitől megtudná. És rendszeresek az ilyen álmok. Ez azért van, mert félek szembenézni ezzel a valóságban anyám előtt? Mert én nem ezt érzem, várok addig amíg 18 leszek és egyetemre meg koliba megyek, mert biztosra megyek, hogy ha esetleg anyám nem fogadja jól akkor nem kell már itt maradnom, de nem félek ettől a coming out-tól, úgy vagyok vele, hogy lesz ami lesz, csak azért várok vele, mert fogalmam sincs, hogy reagálna, lehet, hogy nagyon kiakadna és kidobna a házból, de az is lehet, hogy elfogadná, de azért biztosra megyek.
Ha nem félek ettől akkor miért ez szerepel mindig a rémálmomban?
Elnyomom magamban a homoszexualitást vagy mi?
16L
probalj puhatolozni, biztos hallottad már ha ment valami meleg téma a hirekben vagy a tv-ben, hogy anyud mondott e azzal kapcsolatban valamit, csak sejtheted hogy úgy alapból milyen lehet a hozzáállása.
mondjuk ez sem mindig perdöntő, mert van olyan ismerősöm akinek az anyuja tök elfogadónak tűnt, de amint kiderült hogy a lánya az, hát nehezen emesztette.
nem rossz ötlet várni vele, de ha ilyen remalmaid vannak, meg nyomaszt és feszít belülről a dolog, akkor próbálj meg kis apro jelekkel elhinteni pár dolgot, hátha segíti azt hogy kideritsd hogy mit szólna ahoz ha te coming outolnal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!