Úgy tartják hogy az álmok a jövő kivetüléseit jelentik a tudatalattiban. Esetleg nem lehet az higy azokkal az emberekkel akikkel álmodsz rosszban vagy? Próbáltad nekik elmondani ezeket a dolgokat?
2020. júl. 3. 14:18
2/7 A kérdező kommentje:
Pont, hogy azokkal akikkel joba vagyok :( 1-2 álmom elmeseltem nekik, de amiota rendszeressé vált ez már borzaszto .. és mikor felriadok utána vissza alszok és ugyanott folytatodik..
2020. júl. 3. 15:01
3/7 anonim válasza:
Esetleg nincs valami rejtett konfliktusod velük kapcsolatban? A való életben milyen a kapcsolatotok?
2020. júl. 4. 07:08
4/7 anonim válasza:
Nem lehet, hogy valamilyen (táplálék)kiegészítő élelmiszert fogyasztasz, ami felhalmozódott a szervezetedben? Én a zöld tea kapszula hosszú idejű fogyasztásával kapcsolatban hallottam ilyen rémálmokról.
2020. júl. 6. 08:55
5/7 A kérdező kommentje:
Zabkorpa tablettát szedek napi 3x 4et
Létezne hogy ettől? De miért? :o
2020. júl. 6. 15:02
6/7 anonim válasza:
Az álomfejtés úgy megy, hogy leülsz a pszihológusoddal, és elmondod neki, hogy mik jutnak eszedbe az álmod egyes részleteiről (helyszín, személy, bizonyos tárgyak, egy-egy kimondott szó) nem muszáj az álomhoz köthetőnek lennie, az is fontos hogy éppen a beszélgetés közben mi jut eszedbe róla. Ha ezek a dolgok megvannak, akkor kezdj el gondolkodni azon, hogy a te életedben miért fontosak azok a dolgok, miért félsz/szorongsz tőlük, vagy esetleg miért gondolkodsz sokat róluk.
Fontos, hogy az álmokban megjelenő dolgoknak nincs egy "nemzetköz" jelentésük (pl nem mondható el, hogy ha benne volt egy pók, akkor pókfóbiád van) Mindig arra gondolj, hogy hozzád hogyan köthető. Utána lehet megoldásokat keresni.
2020. júl. 19. 21:46
7/7 anonim válasza:
Üdv! Az első vagyok. Lehet,hogy ez mind nem külső,hanem sokkal inkább belső behatású dolog. Esetleg valamilyen pszichés eredetűek az álmaid. Még mindig fennáll a dolog vagy már elmúlt/múlú félben van?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!