Mit jelent ez a tudatos álom?
Először a dzsungelben sikerült elkapni egy arapaima halat. Aztán egy rokonom kijelentette, hogy a szakácsoknak 90% kedvezményük van rántott sajtra.
És ezután jött a lényeg: amikor a halott nagyapám bejött a konyhába, azonnal felismertem, hogy álmodok, és a telefonja akkumulátorával tüzet gyújtottam, és ami még érdekesebb, elégettem egy konyharuhát.
Ez nem volt teljesen tudjátos álom.
Nekem is voltak ilyen kis "feleséléseim", amikor egy pillanatra rájöttem, hogy álmodom, de irányítani nem tudtam.
A nagyapáddal milyen volt a kapcsolatotok? Életében sokat telefonozott?
Igen. A telefonja rossz minőségű volt és folyton azt próbálta jobbá tenni. Viszont szerintem teljes mértékben tudtam irányítani az álmot, mert amikor megláttam a telefonját, azonnal direkt tüzet akartam gyújtani az aksival (ez a valóságban is lehetséges). Talán a való életben is, ha látnék egy telefont amivel bármit csinálhatok, tüzet gyújtanék vele, mert nagy élmény lenne.
A kérdés igazából az, hogy a konyharuha mit jelképez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!