Valószínűleg van már ilyen kérdés, de valaki tud módot a tudatos álmodás eléréséhez?
Figyelt kérdés
2020. nov. 19. 17:28
1/6 anonim válasza:
3/6 anonim válasza:
Egyszer valahol olvastam, hogy amikor ébren vagy, nagyon kell koncentrálni egyes dolgokra, meg kell figyelni minden kis apró dolgot, elmélyülni benne. Nem tudom, hogy ennek mi köze van hozzá, de én alapból ilyen elmélkedős, kielemzős típus vagyok és nálam a legtöbbször magától jön a tudatos álom.
4/6 A kérdező kommentje:
Eskü nem írt ki egyet sem.. :D
2020. nov. 19. 20:00
5/6 anonim válasza:
Dani tudatos nevű youtube csatornán sok technikát bemutatnak (régebbi videokban), érdemes megnézni.
#3 Igen, ezt "valóságtesztnek" hívják, és elvileg az a lényege hogy napi néhányszor, éber állapotban "ellenőrzöd", ébren vagy-e: van-e bármi arra utaló jel, hogy ez egy álom. (Pl. megnézed a kezeidet - az álmokban ezek szétfolynak valamiért, vagy megérinted a falat - álomban át tudsz nyúlni rajta akár). Ennek az az értelme, hogy ha berögződik, akkor előbb-utóbb álmodás közben is előjön a reflex, hogy ellenőrizd, álmodsz-e.
De ez időbe telik.
6/6 anonim válasza:
#5 ezt nem tudtam, bár az ember éber állapotában tudja, hogy nem álmodik, az álom meg ugye valóságosnak tűnik, de én szinte mindig tudom, hogy álmodok. Ha az elején nem is, már a közepe fele gyanús a dolog, de sosem ébredek fel közben. Álmodok tovább és innen kezdődik nálam a tudatos álom. Főleg a rossz álmoknál szoktam alkalmazni. Szépítgetem, hogy pozitívan végződjön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!