Miér álmodtam ezt?
azt álmodtam, hogy az osztályteremben vagyok a barátnőmmel és a párommal. az osztály többi tagja is ott volt, de furcsán homályosak voltak. valahova indulni készült az egész csoport, de már álmomban sem tudtam, hogy hova. elindultunk a másodikról, és egyszrcsak nem volt rajtam cipő. nagyon fáztm, de mentem tovább. a párom átölelte a vállam, de e miatt nehezen haladtunk a lépcsőn. mire leértünk az udvarra, már teljesen átfagytam. visszaindultam a terembe egyedül a cipőmért. olyan volt, mintha repültem volna fölfelé, de tudtam, hogy nem így van. a lábbelit nem találtam meg. visszafelé megint úgy éreztem repülök. és nagyon gyors is volt az egész. a többiek addigra mire visszaértem elmentek, csak a szokásos 7 fős banda várt meg. úgy riadtam föl. az álom végére se tudtam meg, hova indultunk.
nagyon kaotikus volt az egész. bocs, hogy ilyen zavarosan írtam le
Szia!
Lehet, hogy valami félelmedet ábrázolta az álmod. De leírom neked mi mit jelenthetett. Homályos osztály talán azt jelenti, hogy már nem vagytok közel egymáshoz a jövőben, nem vagytok már ismerősi visszonyban sem. A párod ott lesz melletted és támogat, de egyik percről a másikra elhagy téged. Egyedül kell járnod az utadat, de megtaláltad az utadat, ezért repültél. Utána pedig a banda, pedig azt jelenti, hogy valahogy visszatalált egymáshoz az osztály valamilyen szállakkal. Remélem tudtam segíteni neked!
Ha valamit nem értesz írj nyugodtan.
Tőlem is egy verzió :)
Úgy érzed, hogy a társaságodtól kezdesz eltávolodni a párod miatt (homály, cipő elvesztése, lépcső), valszeg mert ő azt sugallja, hogy ott van neked helyettük is (próbál megmelegíteni), de téged ez az egész megrémiszt, és nem akarod, hogy így legyen (keresed a cipőt), viszont próbálod magad meggyőzni, hogy ez nem probléma, te így is boldog vagy (repülsz, de közben mégis tudod, hogy ez hazugság).
A végén pedig újra a társaságban vagy, ami jelentheti azt, hogy rájuk mindig számíthatsz, és/vagy hiába is távolodtál el tőlük, mégis visszatrész hozzájuk.
Egyébként kíváncsi lennék, hogy volt-e olyan a kommentek közül, ami igaz a mostani helyzetedre :D
Köszi a választ!
Mindegyik kommentben volt valami, amit igaznak gondolok😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!