Álmodtál már több napos álmot?
Figyelt kérdés
Olyat, ami több napra szólt, vagy több napig tartott, és ha igen mi volt benne.2020. dec. 27. 19:16
1/3 anonim válasza:
Igen.Az iskolában minden nap pár lépéssel közelebb álltam egy rácsos ajtóhoz (ami tényleg ott van az udvaron) és amikor utoljára fojtatódott az álmom akkor már bent álltam az ajtón belül de ott van egy elhagyatott óriási ház van amiből ijesztő zene szólt
2/3 anonim válasza:
Igen, pár napja. Az iskolában voltam, megint. Sokszor visszatérő álom. Gyerek voltam, és csoportos feladatok voltak, nekem nem volt kihez mennem. Elveszve éreztem magam, nem tudtam, mi a feladat és miért vagyok ott, csak haza akartam menni. Aztán hazamentem, beszéltem anyámmal, eltelt egy nap és ismét mennem kellett. Ugyanaz lejátszódott. Egyedüllét, magány, bánat. Pontosan olyan volt, mint amikor átéltem ezeket kiskoromban. Három nap telt így le az álmomban.
3/3 anonim válasza:
Csak akkor, amikor több napig aldutam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!