Álmodtál már több napos álmot?
Figyelt kérdés
Olyat, ami több napra szólt, vagy több napig tartott?2020. szept. 14. 23:33
2/12 A kérdező kommentje:
És mi volt benne?
2020. szept. 14. 23:49
3/12 anonim válasza:
Igen de részletekre már nem emlékszem. Olyan is volt hogy ugyanazt az álmot álmodtam, többször is, több álommal
5/12 anonim válasza:
Persze, olyan volt mint egy sorozat. Mindig a legérdekesebb résznél lett vége.
6/12 anonim válasza:
Igen, gyerekkoromban. A helyszín iskola vagy kórház volt és rengeteg ember. Valaki kergetett és menekültem, tudtam hogy meg akar ölni. Kés vagy penge volt a kezében és ez többször felvillant. Amikor elkapott mindig felébredtem és iszonyúan féltem. Sokadjára már álmomban a nevemet ismételtem és mondtam hogy nyugi nem lesz semmi baj mindjárt felébredek. Így visszagondolva még ma is félelmetes.
8/12 anonim válasza:
Igen, a legemlékezetesebb az volt, mikor napokig, (talán egy hétig is), azt álmodtam, hogy járok valakivel. Mindig randiztunk, meg mászkáltunk, de sose láttam az arcát. Utolsó nap meg azt álmodtam, hogy esküvőn voltunk, és bukósisakba jött. :D Amikor levette kiderült, hogy az a srác, akibe a legjobb barátnőm szerelmes, én nem is nagyon ismertem, csak képekről. Utána többet ezzel nem álmodtam.
9/12 anonim válasza:
"És mi volt benne?"
Még nincs vége, éppen most is álmodok.
10/12 anonim válasza:
Még soha nem aludtam több napig egyhuzamban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!