Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mi jelentése van annak, hogy...

Mi jelentése van annak, hogy már zsinórban 5 napja rémálmom van?

Figyelt kérdés
Sokszor felébredek. Ezekben az álmokban nagyrészt ijesztő lények és molesztálás, s3x van, általában külső szemlélő vagyok. Kipihent vagyok. Mit jelenthet?

2020. dec. 14. 21:56
 1/7 anonim ***** válasza:
38%
Túlságosan is nagy figyelmet törödsz ezeknek az álmoknak így mindig vissza térnek
2020. dec. 14. 22:16
 2/7 anonim ***** válasza:
49%
Nekem soha nem voltak rémálmaim előtte de a múlt héten 2x volt.
2020. dec. 14. 22:43
 3/7 anonim ***** válasza:
20%

Nekem az ágyban szoktak rémálmaim lenni, nem zsinórban.

Hogy lehet abban aludni egyáltalán??

2020. dec. 14. 22:53
 4/7 anonim ***** válasza:

Igazából az álmok mindenkinél mást jelentenek, jelképeznek, ráadásul nem mondtál el sokat az álmodból, de itt egy rövid álomfejtés:

- Szexualitásra vágysz, nem biztos, hogy olyanra mint ami az álmodban szerepel, az csak azt jelképezi, hogy nagyon erőteljesen szeretnéd.

--VAGY:

- Félsz az álmodban lévő elemektől, hogy megtörténik vagy már történt veled hasonló és ez rossz élményeket idéz fel. Még nem tudtad feldolgozni.

--VAGY:

- Egyszerűen sok olyan dolog történt veled mostanában ami megviselt és az álmod ezt így fejezi ki.

Mivel rémálomként említed, valószínűleg félsz közben vagy utána, kérlek válaszolj ezekere a kérdésekre:

[-] Történt-e veled mostanában trauma amit nem tudtál feldolgozni? Akár enyhébb, nem feltétlen kell meghalnia valakinek ahhoz, hogy rosszabbul legyél lelkileg. (Lehet, hogy ezt megpróbálod elnyomni, ezért őszintén válaszolj magadnak, ha nem szeretnéd leírni nyilvánosan, elég egy igen vagy egy nem is)

[-] Mit érzel álmodban? (Félelelem; Vágy hogy megtörténjen; Idegesség; Szeretnél tenni ellene; vagy Teljesen semleges)

[-] Mit érzel ha már ébren vagy és rágondolsz?

[-] Képzeld el, hogy folytatod az álmot, mi történik? (Hagyd hogy a gondolataid jöjjenek egymás után, ne befolyásold. Ha elkalandozol nincs gond, térj vissza rá)

[-] Fel szoktál ébredni utánuk vagy közben egyből?

[-] Felébredés után közvetlenül mit érzel? (Van-e valamilyen "különleges érzés?" - Nem biztos, hogy lesz.)

[-] Felébredés után le vagy izzadva; Be vannak feszülve az izmaid; Ráz a hideg? Mit érzel miután felébredsz fizikailag?

Látom, hogy 14.-én írtad ki a kérdést, még mindig tart?

Mindig pontosan ugyanúgy történik minden, minden álmodban?

Ha legközelebb alszol, próbálj arra gondolni, hogy most szembenézel ezzel a félelemmel és megpróbálod megkérdezni az ott lévő személyeket, hogy miért álmodod ezt. Ezzel akár tudatos álmot is előidézhetsz. Ez nagyon hasznos mert így mégjobban emlékezni fogsz a válaszra, ha pedig megvan a válasz és továbbra is tudatos maradsz... Nos, jó szórakozást, ugyanis ott korlátlan hatalmad van.

2020. dec. 16. 12:33
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válszokat!

Kedves utolsó!

-Nem, nem történt

-Teljes semlegesség

-Félelmet, azt, hogy nem akarom mégegyszer megtapasztalni

-Félelem, erőszak, támadás, halál, mindenképpen valami negatív

-Az álom közepén szoktam felébredni, de nem tudom, hogy miért, nem csörög óra, nincs zaj, az időpontok teljesen változóak 1-5-ig akármikor.

-Egy ilyen megmagyarázhatatlan félelem, nyomasztó érzés, mindenképpen negatív

-Van, hogy fázok, pedig megy a fűtés, de más nincs

Igen, utána még a következő nap volt, csak arra emlékszem, hogy rosszat álmodtam, nem tudok felidézni semmit az álomból. Most éjszaka alig aludtam 4 órát, nem emlékszem semmilyen álomra.

2020. dec. 16. 16:46
 6/7 A kérdező kommentje:
Ja és nem, az álmok teljesen összefüggéstelenek.
2020. dec. 16. 16:47
 7/7 anonim ***** válasza:

Tehát nem ugyanazt álmodod, csak a kérdésben leírt elemek megtalálhatóak benne?

Egy átlagos rémálom, nem visel meg annyira, de mivel visszatérő valószínűleg van jelentősége. A rémálmok nem véletlenül rémálmok, nem véletlenül félsz tőlük. Így szeretné aaz elméd magára vonni a figyelmet, egy ilyen erőteljes érzéssel.

Próbáld meg kideríteni, hogy pontosan mit is szeretne hozzád eljuttatni a tudatalattid, gondolkodj az álmodon. Alvás előtt készíts oda az ágyadhoz egy füzetet és tollat. Legközelebb ha felébredsz, írd le az álmodat részletesen. Ne vedd elő a telefonod, ne kapcsold fel a fényt.

Ha megvolt, kérlek írd le nekem, akár privátban pontosan az álmodat. Ha gondolod leírhatod azt is, hogy jelenleg mi(k)re emlékszel.

Amit írtam ("Ha legközelebb alszol, próbálj arra gondolni, hogy most szembenézel ezzel a félelemmel és megpróbálod megkérdezni az ott lévő személyeket, hogy miért álmodod ezt. Ezzel akár tudatos álmot is előidézhetsz. Ez nagyon hasznos mert így mégjobban emlékezni fogsz a válaszra, ha pedig megvan a válasz és továbbra is tudatos maradsz... Nos, jó szórakozást, ugyanis ott korlátlan hatalmad van.") érdemes kipróbálnod majd.

Fiú vagy vagy lány?

2020. dec. 16. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!