A zenének mi a jelentése?
Figyelt kérdés
Mostanában sokszor úgy alszom el, hogy valamilyen zene kezdődik az álomban. Ekkor még csak félálomban vagyok és mindig felébredek rá. Nem hallgatok lefekvés előtt zenét és egyáltalán nem olyan amilyeneket amúgy hallgatnék. Hozzáteszem azt is, hogy amikor ez történik akkor még valójában nem akarok elaludni, feltételezem ezért kelek fel. De miért zenére? Gondoltam arra, hogy ez amolyan ébresztő lenne, ami nekem szintén furcsa, mert évek óta nem használok. Ha nem ez a gondolatom, akkor mi a magyarázata?2020. dec. 12. 01:54
2/6 anonim válasza:
Biztosan hallod valahonnan a közeledböl, hogy NEMZENÉL?
3/6 anonim válasza:
Szerintem nem kell neki jelentést tulajdonítani. Hipnagóg jelenség, ennyi.
4/6 A kérdező kommentje:
"Pontosan milyen zene?"
Változó, pontosan nem tudom mindegyiket felidézni, de például volt olyan, amikor klasszikus zenéhez hasonlót hallottam (pl. zongora szólt), de előfordult már olyan is, mintha pop zene lett volna.
És azt kifelejtettem, hogyha éneklés is előfordul, az szintén változó. Hol magasabb, hol mélyebb hang, hol férfi, hol női, hol 1, hol több személy. Nagyon változó tényleg...olyan zavaros az egész.
2020. dec. 18. 20:57
5/6 anonim válasza:
Azért van mert sikeresnek érzed magad lelkileg, nem az anyagiak számítanak, hanem a lelki béke, lelki támogatás a részedről.
Egyébként zenei tehetségről is árulkodik. Sok zeneszerző használta az álmait művei készítéséhez.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítő válaszokat. :) Érdekes dolgokat írtál utolsó. Ez a lelki sikeresség most nagyon furcsa, mert lelkileg nem vagyok rendben (aztán lehet hogy a 2-nek csak az én értelmezésemben van köze egymáshoz). Én pont az ellenkezőjét gondoltam a változó, zavaros, olykor kellemetlen zenék hallása miatt, de az álomfejtéshez annyira nem értek.
2020. dec. 23. 13:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!