Ha valaki gyilkosságot követ el álmában,az mit jelent?
Mostanában fura álmaim vannak,egyszer leszidott xy akivel tök jóban vagyunk oktatóm,az még oké,esetleg arra utalhat,hogy szorgalmasabb legyek. Abban az álomban hirtelen egy buli volt az utcán és a másik oktatómmal aki már ittas volt,mentem,mert aki leszidott az késett. (Ezt is értem)
Aztán most a másik oktatómmal menekültünk valami elől,sötétedett,de lemaradtam,és olyan úton mentem inkább ahol tudtam,hogy esély van arra,hogy észrevesz (ott épp a papám),és utánam jött,de nem álltam meg,hanem mentem be a házba ijedten.Előtte meg volt osztálytársakkal találkoztam akiket utáltam és leittam magam (ebből volt álmomban egy baki is amiért az oktatóm vették felelősségre). Na ez nem tudom mit jelenthet. Valami baj felé megyek vagy bonyolult,kockázatos utat alakítok ki?
Most meg rávett egy ismeretlen lány egy ismeretlen nőismerősünk meggyilkolására,amit ott végeztem el,ahol álmomban laktam (nem egyedül),és nem bántam meg a gyilkosságot,csak attól féltem,hogy a rendőrök találnak valami nyomot,rájönnek és én leszek gyanúsítva,mikor nem csak én voltam benne. Szóval attól féltem,hogy büntetés lesz és hogy csak én leszek büntetve,az a lány meg megússza.
Igazából a közös,hogy mindháromban valami büntetés,talán következmény ér. De én nem igazán értem az álomfejtést,de tudom,hogy jósolnak,mert volt már,hogy az üzenete vagyis maga amire épült,hogy mi lesz pl békülés,az megvalósult csoda módjára.
Bizonytalannak(buli) érzed az életed(utcán), mert olyan oktatóra hallgatsz(mentem), aki el van keseredve(ittas). Később(késett) az oktatód próbál jó belátásra téríteni(leszidott).
Aztán most a másik oktatóddal féltek(menekültünk), fáradtok(sötétedett), de te nem annyira, mint az oktatód(lemaradtam). Mert bízol benne(olyan úton mentem), hogy a papád majd kitalál valamit(észrevesz). Mert számíthatsz rá(utánam jött), mikor félsz(nem álltam meg) és menedékre, támogatásra van szükséged(mentem be a házba ijedten).
Előtte volt osztálytársaid kábítottak, becsaptak(leittam magam), amiből volt kellemetlenséged(baki) és az oktatód hibáztattad(vették felelősségre).
Most meg bájosan érzékien(lány) félretetted(meggyilkolás) az engedelmességet, nyájasságot(nőismerősünk) az életedből(ott..ahol lakom). Mert így könnyebb(nem bántam meg) neked. Csak aggódtál(féltem) a lelkiismereted végett(rendőrök..gyanúsítva). Pedig mindenki képmutató(nem csak én..) más se különb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!