Mit jelent azzal álmodni, hogy a párom azt akarta haljunk meg?
*Eszembe jutott egy ilyen dal, hogy "Meneküljünk máshová, az ég fölé, a föld alá", Ez Ákos és Rúzsa Magdi : Minden most kezdődik el. (Szerintem duettbe szebb.) (2. voltam. )
Tehát, hogy nem feltétlenül meghalna, csak szeretne már szusszanni egyet; és nemlétezőnek tekinteni, figyelmen kívül hagyhatni a Világ bajait.
De ezt egy nyaralással nem lehet megoldani. Ez olyan belső elvágyódás, hazavágyódás, vagy nem feltétlenül haza, de egy nyugodt, békés helyre való vágyódás. Mert nem érzi itt a helyét ezen a bolygón, nem érti, minek van itt. (Ez még akkoris előjöhet, ha amúgy van életcélja, és tisztában van valami konkrét életfeladatával, legalább eggyel. Tehát ez még olyankor is előjöhet.) És ezt nem ilyen "identitáskeresési válságként" éli meg, mert ez nem az, ő már pontosan tudja, hogy ki az az "Én" mármint ránézve, tehát ismeri magát; és tudja, hogy ő ebbe a Világba ide nem passzol, nem kompatibilis, mert itt annyi álnokságot látott már, hogy ő, saját maga, valahogy nem illik bele a képbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!