Mit jelent száraz virágokkal álmodni ?
Igazából nem a virágok voltak szárazak,hanem ezek a vajszinu virágok,mint amiket dísznek szoktak vázába rakni,nem kell víz sem hozzá,olyanokat szedtem álmomba.
Férfi lévén nem vagyok tisztában ezekkel
Szerintem lehet, hogy csak van valami az életedben, amit eddig szépnek, jónak stb. találtál, és most már nem olyannak látod valami miatt. Kb. elhervadt, mint a virág.
Nem fogsz meghalni. Inkább az életed egy területe hervadhat el, de az se feltétlenül a külvilágban, fizikailag, hanem a te (tudatalatti) megítélésed szerint.
Nem az 1es voltam.
Épp válunk,akkor ezt jelentheti.
Köszönöm kettes.
Az álom másik fele az volt hogy vonattal utaztam egyedül,kétszer is,harmadszor ott volt a lassan ex nejem.
De nem vágom,melyik része volt az álomnak előbb
Lehet ez az "egy csónakban evezünk" vonatos változata. :)
Vagy elindulnál valamerre, és a másik is arra menne, mint amerre te, ezért ugyanarra mentek, ugyanazon a vonaton.
Vagy már továbblépnél, de valami/valaki nem hagy.
Bízom benne,ezek után főleg.
Nagyapám mondta mindig,hogy figyeljünk az álmainkra.
Úgy hiszem igaza volt.
Köszönöm!
Úgy értelmezd, hogy az álmod során a tudatalattid akar üzenni neked valamit, ebben az esetben például azt, hogy örülnél ha újra egymásra találnátok, ha "látnád őt a vonaton".
Azt, előre, hogy mi és hogy fog történni, nem nagyon lehet előre megmondani. (Szerintem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!