Ma reggel az udvarunkon a következő tárgyakat találtuk a betonon a kapu előtt: egy ág száraz levelekkel, egy fűcsomó, egy terhességi teszt, egy kés, és 220 forint egymás mellé, szépen elhelyezve. Ez vajon mit jelenthet?
De bizarr.
Valami elmekórtani eset lehet az illető, egyébként ezek így együtt szerintem semmit sem "jelentenek", valószínűleg a saját elborult fejéből pattant ki.
Szia :-)
Előrebocsájtom, hogy keresztény vagyok, de volt dolgom sátánistákkal így tudom a választ
Ez a szertartásuk szerint azt jelenti, hogy a gyermek aki a házban fogan dimenzióközti lények (démonok) testének szánják.
Akkor lép életbe a szerződés, amint elfogadjátok a talált pénzt.
Most bonyolúlt lenne sorolgatnom, hogy ezen kellékek mit jelentenek, úgyis nevetséges lenne egy kívülállónak. A terhességi teszt jelentését tudod. a kés azt szinbólizálja, hogy kivágja a gonosz az anyából a gyermeket. Fűcsomó levelek azok különböző pogány isteneket színbolizálnak.
Az hogy mit teszel a te dolgod, DE !
Sátánisták szerint, ha a pénzt kinthagyod akkor érvénytelen az egész, így javaslom, hogy hagyd ugyanott vagy tedd vissza a pénzt közvetlen közelbe, hogy lássák, hogy nem érdemes próbálkozni.
Szép napot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!