-Honnan tudja az illető, hogy elátkozták a leghalálosabb átokkal ? Küldtek neki levelet postán melyben megírták ?
-Honnan tudni, ki ismeri el, hogy a 8 legkeményebb sátánistáról van szó?
-Miért vegyülnek a sátánisták egymással, amikor a boszorkányszövetség sajtóközleménye szerint belharc folyik a boszorkányszövetség névért és sok csoport verseng érte.
-Mit tett az illető akit elátkoztak ?
-Mit érez az illető kezdetben, ami miatt segítséget kér ? Üszködödik egy testrésze pl ?
Kérdezd meg a kérdezőtől privátba, nekem elárulta.
2013. máj. 8. 19:51
2/11 anonim válasza:
Nekem nem árthatnak, én már 80-as szintű Paladin vagyok! :D
2013. máj. 8. 23:40
3/11 anonim válasza:
A 80-as szintű Paladinnal rendelkező kommentelő, az már vagy 5× elsütötted ezt a poént.
Te meg kérdező már egyszer leírtad ide a kérdésed, de nem fog senki se megátkozni, max én ha még sokáig folytatod.
Leátkozom rólad a füled! X)
2013. máj. 9. 08:54
4/11 anonim válasza:
Ez a biboldó átok.
2013. máj. 9. 11:43
5/11 anonim válasza:
A nyóccorozott átok tényleg haláli, most is fetrengek a röhögéstől! X)
2013. máj. 9. 11:50
6/11 anonim válasza:
Kérdező: te komolyan veszed ezt a maszlagot? A "sátánisták" kivétel nélkül elhanyagolt tinik, akik pár éven belül már szégyenkezve fognak visszaemlékezni a "sötét korszakukra".
2013. máj. 9. 15:58
7/11 anonim válasza:
Én is Egyiptomi Holdjáró és Tejút Harcos vagyok.
2013. máj. 10. 00:06
8/11 anonim válasza:
Kedves kérdező, 3 éve engem is érdekeltek ezek a dolgok, aztán rájöttem, h a hívőembert nem tudja megátkozni a gonosz, mert Isten mindenkinek segít aki kiérdemli.
2013. máj. 10. 22:07
9/11 anonim válasza:
Közben figyelitek, hogy mi megy az eredeti kérdésnél? Olvassátok el, én beszartam :D
2013. máj. 10. 23:04
10/11 anonim válasza:
Úgy érdemled ki ha reptilián vagy azok a sátánisták főellenségei ezt nem viccből mondom
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!