Miért van mindig rémálmom?
néztél mostanság a témákhoz hasonló történetű filmeket (horror akció. stb)
vagy nem stresszesebbek a hétköznapjaid mostanság?
ezt egy másik kérdésben egy válaszoló írta, de szerintem hasznos
"Az emberek az álmaik 99,99%-át elfelejtik ébredés után, csak azok maradnak meg amik erős érzeteket fejtenek ki. Nem az számít mi az álmod, hanem az hogy miért az!"
Tanuld meg a tudatos álmodást
Engem mindig medve uldozott álmomban amig meg nem kérdeztem mit akar
engem mikor üldöztek egy idő után szembe fordultam velük és legyőztem őket...
Például egy t-rex, fúú de utáltam, elég volt 1x látni jurassic park 2 előtéteset, napokig üldözött, szerintem sírtam is aztán a szüleim mondták, hogy "Néha szembe kell fordulnunk a félelmeinkkel, ha le akarjuk győzni." Eszembe jutott, szembe fordultam vele, túlnőttem rajta és szétszedtem mint a legót. elég élénk fantáziájú gyerek voltam. :)
Szerintem az egy régi trauma lehet, vagy mint ennél egy filmből, vagy láttad őket és furán néztek anno...de az is lehet, hogy költözés, kórház (mondjuk gyerekként láttad, hogy a mentősök betesznek valakit az autóba... és valamiért attól féltél, hogy téged is elvisznek, mert mindenki szomorú volt és/vagy csodálkozott, bámészkodott.) bármi ami kellemetlenül ért és egy furgon szerű cucc van benne
még a reszkessetek betörők is az eszembe jutottak... komolyan bármi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!