Álmaimban repülök, és harcolnak ellenem, akár saját szeretteim is néha. Mit jelenthet?
Szia!
Nem vagyok nagy álomfejtő, de szerintem azt jelenti, hogy néha úgy érzed a szeretteid egy-két dologban hátráltatnak.
Ha a jelenlegi élethelyzeted olyan, hogy valami új dolgokat csinálsz (munka, iskola vagy akár) párkapcsolat könnyen lehet, hogy ez adja a szárnyakat.
Ha némelyik szeretted kételkedik benne vagy megpróbál lebeszélni ez csak alátámasztja az előzőt.
a repülés a szabadságvágyat fejezi ki, azt, h a saját életedet akarod élni és nem másokét, és hogy a saját lábadra akarsz állni. gondolom a valóságban még nem sikerült kivívnod, h egy önálló felnőtt embernek nézzenek a szeretteid. ha túl fiatal vagy, akkor nem is csoda. de vágysz rá, h annak nézzenek. de előttük még nem mersz felnőttként viselkedni, vagy nem hiszik el, h már felnőtt vagy (a korodat nem tudom, meg hogy mennyire vagy érett, felelősséget vállaló ember).
általában, amikor a gyerek már szeretné önállóan élni az életét, a szülők még szeretnék jó sokáig a kisfiuknak/kislányuknak tudni az illetőt, és (nem szándékosan) hátráltatják abban, h felnőjön. ezért kell harcot vívni velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!