Mit jelent álomba a fordított kép?
Én azt szoktam csinálni, hogy utánanézek az Álmoskönyv Online oldalon. Különböző kulcsszavakkal, amik esetleg segíthetnek a jelentésében.
Pl a fényképre rákerestem neked:
Régi fénykép: elégedetlen vagy a sorsoddal, elvágyódsz a környezetedbõl: Színes fénykép: kellemes társaság; barátok, akiket csodálsz és irigyelsz. Fekete-fehér fénykép: közepes elégedettség. Elmozdult fénykép: tisztelned, szeretned kell valakit, akit nem bírsz.
(Itt nem fordított hanem elmozdult, de hátha jelent ez is valamit)
Vagy itt a szoba jelentése:
Ismerõs, barátságos szoba: jó barátság, kedves természet. Idegen, rossz érzést ébresztõ szoba: érzelmi zûrzavar, nem igazodsz ki magadon se, másokon se. Régi bútorokkal telezsúfolt szoba: gyermekkori rossz emlékeid felidézõdése; szobákban járkálni: tisztázni iparkodsz egy helyzetet; szobákon, amelyekben mindig mást, másokat látsz, keresztülmenni: mozgalmas múlt; gondod-bajod könnyed félretevése. Szobába bezártnak lenni: régi sérelmek, amelyeken nem tudod, nem is igazán akarod magad túltenni.
Bízom benne, hogy tudtam valamennyit segíteni.
Az oldal linkje egyébként:
Szia Kérdező!
Sajnos ez csak egy kis része az álmodnak. Ebből arra tudok következtetni, hogy gyerekkorodból kevés emlékre emlékszel, a képek, amiket fordítva ragasztottál fel arra utalhat, hogy sok emlékedre nem akarsz emlékezni. Ez a rossz, kellemetlen emlékekkel szokott előfordulni. Sajnos sok esetben muszály visszaemlékeznünk. Minden az ilyen emlékekre emlékeztet bennünket, nem csak az álmok...
Legyen szép a napod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!