Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent álomba a fordított...

Mit jelent álomba a fordított kép?

Figyelt kérdés
Álmomba a régi szobám falára gyermekkori képeket ragasztottam fel 1-2 normalisan a többit a másik oldalára fordítva.

2020. nov. 7. 12:39
 1/4 anonim válasza:

Én azt szoktam csinálni, hogy utánanézek az Álmoskönyv Online oldalon. Különböző kulcsszavakkal, amik esetleg segíthetnek a jelentésében.

Pl a fényképre rákerestem neked:

Régi fénykép: elégedetlen vagy a sorsoddal, elvágyódsz a környezetedbõl: Színes fénykép: kellemes társaság; barátok, akiket csodálsz és irigyelsz. Fekete-fehér fénykép: közepes elégedettség. Elmozdult fénykép: tisztelned, szeretned kell valakit, akit nem bírsz.

(Itt nem fordított hanem elmozdult, de hátha jelent ez is valamit)

Vagy itt a szoba jelentése:

Ismerõs, barátságos szoba: jó barátság, kedves természet. Idegen, rossz érzést ébresztõ szoba: érzelmi zûrzavar, nem igazodsz ki magadon se, másokon se. Régi bútorokkal telezsúfolt szoba: gyermekkori rossz emlékeid felidézõdése; szobákban járkálni: tisztázni iparkodsz egy helyzetet; szobákon, amelyekben mindig mást, másokat látsz, keresztülmenni: mozgalmas múlt; gondod-bajod könnyed félretevése. Szobába bezártnak lenni: régi sérelmek, amelyeken nem tudod, nem is igazán akarod magad túltenni.

Bízom benne, hogy tudtam valamennyit segíteni.

Az oldal linkje egyébként:

[link]

2020. nov. 7. 14:51
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2020. nov. 7. 20:31
 3/4 Bánki Tomi ***** válasza:

Szia Kérdező!

Sajnos ez csak egy kis része az álmodnak. Ebből arra tudok következtetni, hogy gyerekkorodból kevés emlékre emlékszel, a képek, amiket fordítva ragasztottál fel arra utalhat, hogy sok emlékedre nem akarsz emlékezni. Ez a rossz, kellemetlen emlékekkel szokott előfordulni. Sajnos sok esetben muszály visszaemlékeznünk. Minden az ilyen emlékekre emlékeztet bennünket, nem csak az álmok...

Legyen szép a napod!

2020. nov. 8. 18:53
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm neked is a válaszod!
2020. nov. 10. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!