Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álom?

Mit jelenthet ez az álom?

Figyelt kérdés
Mióta nem rakom fel az ágyamra a nagyon sok párnámat csak rosszat álmodok, vagy nagyon nagy hülyeségeket. Az pl mit jelenthet, hogy előző éjjel azt álmodtam h tornádó lett és vastag csabával mentem át egy másik országba helikopterrel? Pár nappal ezelőtt meg azt, hogy a barátnőmmel visszafoglaltuk erdélyt miközben helikopterrel utaztunk?

2020. nov. 1. 23:28
 1/8 anonim válasza:
77%
Mer amiket napközbe, látsz, gondolsz, az mind meg ragad az agyadba, és ezt az agy le forgatja, más szóval olyan mint a film lenne.
2020. nov. 2. 00:03
 2/8 anonim ***** válasza:
94%
Én szívesen álmodnám azt, hogy elfoglalom Erdélyt 🤔
2020. nov. 2. 06:49
 3/8 SAMpernatural válasza:
39%
Helikopter jelentése az álmos könyvemben:Hamarosan fontos feladat áll előttünk amelynek minősége és sebessége meghatározza a jövőbeni sikerét.
2020. nov. 6. 01:50
 4/8 anonim ***** válasza:
64%

Ha beidegesedsz valamin(tornádó lett), akkor felteszel egy zenét(Vastag Csabával) és valami pozitívra gondolsz(mentem át egy másik országba helikopterrel).

A barátnődnek visszahódítottad a szívét(-foglaltuk Erdélyt), miközben teljesítetted a vágyait, álmait(helikopterrel utaztunk).

2020. nov. 13. 08:19
 5/8 anonim válasza:
69%
4-es, létezik valami álomfejtő könyv/-ed? Vagy ezt mind találomra írtad?
2020. nov. 13. 18:13
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Használni kell a fantáziát. Ha nem áll össze a kép, több álmoskönyvet is meg kell nézni. Nincs tuti álomfejtő könyv.
2020. nov. 13. 18:22
 7/8 SAMpernatural válasza:
De mindben hasonlókat írnak le,viszont valóban nem mindenkinek jelenti ugyan az ugyan azt...
2020. nov. 15. 15:14
 8/8 anonim ***** válasza:
Azért be lehet lőni egy tornádóval kapcsolatban, kinek mik ugorhatnak be. Milyen lelki dolgokat mozgat meg. A nyugalom, biztonság biztos nem játszik.
2020. nov. 15. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!