Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álom?

Mit jelenthet ez az álom?

Figyelt kérdés

Már nem az első eset az, hogy azt álmodom, hogy egy kirándulásra megyek (leginkább osztálykirándulás) és otthon hagyok dolgokat. Pl. Bőrönd, kaja, pénz.. és ez kb. Az utazás felénél igazolódik be. > ami azt jelenti, hogy nem fordulhatunk vissza csak miattam.

és nagyon kiborulok miatta az álmomban.

Egyébként valóságban is nagyon félek ettől, ezért mindig írok egy listát, hogy ne hagyjak itthon semmit.

2020. okt. 30. 20:49
 1/2 anonim válasza:
Én azt álmodtam a múltkor hogy iskolába menet otthon hagyom a táskám. 😃
2020. okt. 31. 01:32
 2/2 anonim ***** válasza:
Az iskolai szünetekben(osztálykirándulás) elfelejtesz dolgokat(otthon hagyok). Nem mondasz magadról semmit(bőrönd), nem hallgatsz senkire(kaja), nem mutatsz senki iránt érdeklődést(pénz). Pedig már jóideje együtt vagytok(utazás felénél igazolódik be). Ezért kiközösítenek(nem fordultunk vissza csak miattam), ami kínos számodra(nagyon kiborulok).
2020. nov. 11. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!