Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért álmodok olyanról, ami...

Miért álmodok olyanról, ami még nem történt meg velem (erotikus álom)?

Figyelt kérdés

16 éves fiú vagyok, még szűz, tehát nem volt még szexuális élményem. Ma éjjel viszont erotikus (nedves) álmom volt, melynek aktív résztvevője, nem pedig szemlélője voltam.

Eddig úgy tudtam, hogy olyan dolgok történhetnek meg velünk az álmunkban, ami már megtörtént velünk, vagy átéltük. Ma mégis a szexről álmodtam, noha eddig még nem volt szexuális élményem.

2020. nov. 1. 13:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

"hanem olyanok is, amiket TV-ben, Interneten láttunk, olvastuk valahol. Emelett olyan történések is feltőnnek, amikről fantáziáltunk korábban, akár évtizedekkel korábban."

Meg olyan is, amit nem láttál sehol, és nem fantáziáltál róla, csak álmodban látod.

2020. nov. 4. 10:17
 12/13 Bánki Tomi ***** válasza:
91%
Sigmund Freud munkásságából származik az, hogy az álmokban csak olyan képek történések tűnnek fel, amiket az álmodó valamikor a korábbi élete során látott, hallott, olvasott, vagy elképzelt. Nem én találtam ki. Az természetes, hogy sok ember úgy gondolja, hogy olyan dolgok tűnnek fel az álmaiban, amit ő a valóságban soha nem látott. Csak az a baj, hogy álmainkban az összes elfeledett emlékünk képei feltűnhetnek. Azok az emlékek amit elfelejtünk azok nem semmisülnek meg, csak nem tudunk rájuk visszaemlékezni.
2020. nov. 4. 17:35
 13/13 anonim ***** válasza:
Aki hisz az előző életekben, az ezt is hiheti, ingyen van. Ettől még nem tény.
2020. nov. 4. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!