Miért álmodok olyanról, ami még nem történt meg velem (erotikus álom)?
16 éves fiú vagyok, még szűz, tehát nem volt még szexuális élményem. Ma éjjel viszont erotikus (nedves) álmom volt, melynek aktív résztvevője, nem pedig szemlélője voltam.
Eddig úgy tudtam, hogy olyan dolgok történhetnek meg velünk az álmunkban, ami már megtörtént velünk, vagy átéltük. Ma mégis a szexről álmodtam, noha eddig még nem volt szexuális élményem.
"Eddig úgy tudtam, hogy olyan dolgok történhetnek meg velünk az álmunkban, ami már megtörtént velünk, vagy átéltük."
Ez eszméletlen nagy ostobaság.
"Eddig úgy tudtam, hogy olyan dolgok történhetnek meg velünk az álmunkban, ami már megtörtént velünk, vagy átéltük."
Ha ez igaz lenne, akkor én képes lennék repülni és visszaforgatni az időt.
Ezt a baromságot honnan szedted??
Azért álmodod valószínűleg mert már vágysz rá,
"16 éves fiú vagyok, még szűz"
Pontosan ezért vannak erotikus álmaid. :D
Az álomban olyan dolgok is megtörténnek, amik a valóságban nem. Én pl. rendszeresen repkedek vagy gyilkolászok álmomban. Egyiket sem csináltam még. De amikor még 15 éves szűz kislány voltam, akkor én is mindig csak töcskölésről álmodtam, ilyenkor ez a normális.
akkor putyin halott, a húgom is az én hibámból, a legjobb barátom öngyilkos lett, nem működnek a lábaim és szexeltem már azzal a barátommal, aki "öngyilkos lett". nem tudom, hol hallottad ezt, de nem igaz.
az álmok gyakori esetben a vágyainkat tükrözik, vagy az aktuális érzelmi állapotunkat "kódolva"
Én még sosem repültem egyik bolygóról a másikra bolygóra a fénysebesség 525 milliószorosával, álmomban még is volt már ilyen. Még sosem levitáltam, manipuláltam körülöttem lévő élő és éllettelent, mentem át falon, zúztam szét vasfalat ököllel, stb, álmomba még is megvoltak ezek.
Te neked nagyon unalmas álmaid lehetnek.
Az emberiség akkor már minimum 3-szor kihalt volna. :D
Szia Kérdező!
Az álmokban nem csak olyan képek, történések tűnnek fel, amiket éber állapotban láttunk, hanem olyanok is, amiket TV-ben, Interneten láttunk, olvastuk valahol. Emelett olyan történések is feltőnnek, amikről fantáziáltunk korábban, akár évtizedekkel korábban.
Az álmod gyakori, aki azt mondja neki nem volt ilyen álma soha, vagy nem emlékszik rá, vagy hazudik ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!