Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Álomfejtést kedvelők, mit...

Álomfejtést kedvelők, mit jelent ez az álom?

Figyelt kérdés

Egy nő megérkezett vhova

Egy általános iskolás korú kissé kövér kisfiú odaadott neki egy feladatot hogy oldja meg

De nem feltétlenül úgy mint ember hanem chanellingezze a megoldást

A nő ha jól emlékszem nem fejtette meg a feladatot

azt mondta hogy fiatal korában őt is mindig az ilyen nehéz feladatok érdekelték de szerintem nem oldotta meg és ez szerintem csak egy terelő szöveg volt hogy nyalizzon a fiúnak és elterelje a szót a feladatról

Zsebkendő t adtam oda szipogott valamiért

Először egy üres zsebkendős zacskót nyújtottam oda aztán vettem észre hogy üres aztán vettem elő másik zacskót ami majdnem tele volt

Ő azt hitte hogy vmi kaját adok neki valami rágcsálnivalót

Aztán kérdezte hogy mi az mondtam hogy zsebkendő

Aztán az ágyon ültünk azon gondolkoztam hogy ő látja e az aurámat

Nem adta jelét

A körmömet simogatta a bal hüvelykujjam körmét

2020. okt. 29. 04:21
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez nem álom.
2020. okt. 31. 08:04
 2/3 A kérdező kommentje:

?

Hogy érted ezt? Ezt álmodtam.

2020. okt. 31. 08:12
 3/3 A kérdező kommentje:

Krúdy azt mondta, hogy "az élet álom" vagy azt, hogy "az álom élet".

Nem tudom pontosan az idézetet.

Úgy értetted, amire Krúdy is utalt?

2020. nov. 2. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.