Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Hogyan látjuk az álmokat mint...

Hogyan látjuk az álmokat mint egy mozi?

Figyelt kérdés
Mindig is érdekeltek az ilyen kérdések. Most az foglalkoztat, hogy ugye álmodunk és amikor történik az álom az olyan mintha egy mozit néznénk, de közben csukva van a szemünk és alszunk. Hogyan vetíti ki ezeket a képeket az agyunk és hova pontosan? Meg mikor álmodunk akkor olyan mintha egy egész nap zajlik le közben meg csak pár perc vagy óra, álomban lehet más az időzóna? Nektek milyen teóriátok vannak erről?

2020. okt. 24. 03:16
 1/8 anonim ***** válasza:
91%
Elég egyszerű a válasz: nem a szemünkkel, hanem az agyunkkal látunk. A szem csak egy információfelvevő-csatorna, maga a vizuális kép az agyunkban áll össze.
2020. okt. 24. 03:33
 2/8 anonim ***** válasza:
88%
+ érdekesség: ha a szemünk lenne felelős a vizualizációért, akkor fejjel lefelé látnánk a képet. Így van kialakítva a szemünk, az agy ezt a hibát korrigálja és megfordítja a képet.
2020. okt. 24. 03:34
 3/8 A kérdező kommentje:

azta.ez elég érdekes.

hogyhogy fejjel lefele látánk?fura :D

2020. okt. 24. 03:50
 4/8 Lucifer (Lv.101) ***** válasza:
87%

"Nektek milyen teóriátok vannak erről?"

Ilyen:

[link]

Egyébként leszögezném, hogy még sosem álmodtam úgy, minthan moziban lennék. Az álmaim szereplője én vagyok. Sajnos alacsony költségvetés mellett nincs pénzem, hogy színészeket fogadjak fel, akik aztán eljátsszák az álmaimat.

2020. okt. 24. 04:37
 5/8 anonim ***** válasza:
42%

Nem.

A moziban ülve, álomban fekve látjuk az eseményeket.

2020. okt. 24. 07:07
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

4/5

még sosem álmodtam úgy, minthan moziban lennék"

Én már többször is. De nem moziban csak külső megfigyelőként vagy mi pedig nem vagyok nagy filmb*zi

2020. okt. 24. 08:34
 7/8 anonim ***** válasza:
Én úgy élem meg mindig,mint a valóságban történő dolgokat. Vagy mint amikor elképzelek valamit,azt se a szememmel látom,de mégis olyan
2020. okt. 24. 10:45
 8/8 A kérdező kommentje:
én legtöbbször látom magam ahogy csinálok dolgokat tehát 3. személyben álmodok :D. mozit meg úgy értettem ghogy te nézed a történéseket az álmokban nem szószerint gondololtam :)
2020. okt. 24. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!