Démonok között élünk?
"A film közepe táján egy alakot láttam a kivetítő szélénél."
Azt én is láttam. Sajnos az egyik kedves mozizó épp akkor ment kaját és üdítőt venni... bosszankodtam is rendesen.
Szóval nem hiszel a természetfelettiben, de olyanokat jegyzel meg hogy valaki meghalt pár éve egy plázában és ha látsz egy alakot - miközben démonokról szóló filmeket nézel - akit a párod nem vett észre, akkor az szellem lehetett. Ja, te tényleg nem hiszel a természetfelettiben.
Ezek után nyilván hiába írom hogy bárhol is jársz, ott már meghalt valaki a múltban és az is előfordulhat hogy még ha ugyanazt is nézitek, neked valami feltűnik másnak meg nem, mert akkor más részlet kötötte le a figyelmét.
És a legjobb hogy idejössz az ezotériára véleményt kérni a szellemekről, mint természetfelettiben eredetileg nem hívő. Üdv itt, én eredetileg troll voltam, de amióta ide járok már jövőbelátó szent vagyok.
#1: Te megveszed a jegyet ,erre az az ember nem képes arra ,hogy előtt vegyen kaját és ücsit. Hát ez mér milyen. :DD
Amúgy kérdező ,szimplán hallucináció. A kiadók a filmet úgy jelenítették meg ,hogy "igaz történetek alapján van"...
Persze ,ha a Hood-ba elmész 2 diller mellet akiknek van "illatuk" és azt beszívod akkor hazaérve sárkányon át ,tündéren keresztül mindent látsz... ;)
Üdv!
"#1: Te megveszed a jegyet ,erre az az ember nem képes arra ,hogy előtt vegyen kaját és ücsit. Hát ez mér milyen. :DD"
Jó, picit csaltam a válaszban, én otthon néztem a mozis felvételt... na de! A kép szélén így is láttam az alakokat... talán a mozi szelleme már az otthonomba is befészkelte magát. :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!