Mitől lehet az, hogy olyanok halálával álmodok akikben megbízom?
Figyelt kérdés
A lelki gondjaimat, problémáimat két sráccal beszéltem meg eddig. De egyszer csak álmodni kezdtem velük. Az egyik leesik a feketeségbe, a másik pedig megfulladt. Nagyon zavarnak ezek az álmok, mert folyamatosan visszatérnek. Tippek, ötletek, hogy miért lehet?2020. okt. 23. 20:03
1/2 anonim válasza:
Mert szimplán félsz, hogy elveszíted őket, gondolom ez az oka. Valami történt az életedben? Esetleg elvesztettél egy barátot, vagy valakid elhunyt? Mindenesetre szerintem ezek az álmok szimplán azt jelentik, hogy félsz, hogy elveszíted őket.
2/2 A kérdező kommentje:
Már szerintem elveszítettem őket..
2020. okt. 23. 20:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!