Pókhálóval álmodni mit jelent? Bővebben lent..
Figyelt kérdés
Álmomban a szobánk sarkában és minden felé rengeteg pókháló volt, ha jól emlékszem némelyiken pók is volt.. A szobánk sarkában lévő viszont különösen nagy és sűrű volt, és 4 vagy 5 sorban helyezkedett el. Arra emlékszem hogy próbáltam seprővel letakaritani az összeset de mire befejeztem és körbenéztem a szobába már megint ott volt sok kicsi pókháló kicsi apró pókokkal. Persze a valóságban ilyen nincs, rendszeresen takaritok.. Még soha nem álmodtam ilyent, mit jelenthet ez a furán rossz álom?2020. okt. 19. 13:45
1/5 anonim válasza:
Semmit nem jelent. Ha belegondolsz, érted, hogy az ilyen dolgoknak nincsen univerzális jelentésük? Az agyad álmodban a személyes élményeidet, gondolataidat dolgozza fel. Nincs olyan jelentése, amit itt majd mindjárt valaki leír egy álmoskönyvből, hogy pl. a pókháló azt jelenti, hogy nem tudsz elengedni egy régi sérelmet, vagy valami hasonló ökörség.
2/5 anonim válasza:
Én ugyanezt álmodtam, csak nálam a szomszéd fiú volt pókhàlós.
3/5 anonim válasza:
Kezd elsivárosodni, beszűkülni az életed(szobánk sarkában és minden felé rengeteg pókháló volt), leginkább kapcsolati téren(pók). Nagyon nem foglalkozol mellékes dolgokkal(a szobánk sarkában különösen nagy és sűrű volt), van egy megszokott ritmusod(4) vagy bele vagy temetkezve a saját világodba(5 sorban helyezkedett el). Próbálsz ez ellen lázadni (letakarítani az összeset) kapcsolatot szerezni(seprűvel), de arra jutsz, hogy hiábavaló(mire befejeztem..már megint ott volt) Van sok kapcsolati lehetőség(pók) csak leginkább hülyítenek(kicsi pókháló), ki akarnak használni(kicsi apró pók).
4/5 anonim válasza:
A pókháló a megtartás, a takarítás pedig a lelki rendetlenség és a túl sok mindennel való foglalkozás szimbóluma. Én is nemrég azt álmodtam, hogy a szoba sarkában lévő pókhálókat takarítottam el.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat! 3/4 sajnos telitalálat..
2020. nov. 16. 09:02
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!