Hazafutottam álmomban, mit jelent ez?
Figyelt kérdés
Szóval este volt, én voltam valahol és hazaindultam. De futottam, mivel már sötét volt. Ez egyébként olyan ismerős, mintha már álmodtam volna. Találkoztam apuval útközben, részeg volt és azt hiszem ő is hazafelé tartott, de ő sétálva.
Valamit mondott, a sietségemről. Szerintem mondta, hogy ne siessek, minek, mert én úgy mentem tovább, hogy mosolyogva tudattam vele, hogy mindegy, megyek tovább.
2020. okt. 12. 15:02
2/4 anonim válasza:
Valószínűleg azt hogy baseball játékos leszel a jövőben (homerun!!)
3/4 anonim válasza:
Fáradt vagy(este volt) szükséged van biztonságra(hazaindultam). Ami egyre sürgetőbb(futottam), mivel már nem érted mi folyik körülötted(sötét volt). Ez nálad rendszeres(olyan ismerős..). Apád jön szóba(találkoztam..), de igazából nem sokra mész vele(részeg volt) ő is segítségre szorul(hazafelé tartott). De nem olyan vészes a helyzete, mint a tiéd(ő sétálva). Inkább a terhedre van apád is(valamit mondott..ne siessek). Kínodba, már röhejesnek tartod a helyzetet(mosolyogva). Hogy csak magadra számíthatsz(megyek tovább).
4/4 A kérdező kommentje:
3-as, nagyon-nagyon szépen köszönöm!🥰🥰
2020. okt. 21. 06:34
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!