Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Azt álmodtam, hogy megvertek....

Azt álmodtam, hogy megvertek. Mit jelenthet ez az álom?

Figyelt kérdés
Az álmomban a torna tanárom (emlékszem biztosra hogy ő volt) többször is megvert bántalmazott sokszor egy égő vassal de sima bottal is, az álom második felében már az egész városban kergetett de ígyis elkapott... nagyon rossz álom volt mintha éreztem volna a fájdalmat. Ez rosszat jelent?Màrmint maga az álom.

2020. okt. 2. 06:40
 1/5 anonim ***** válasza:
74%

Lelkiismereted büntet.

A való életben valószínűleg régóta kerülsz, vagy halogatsz egy kellemetlen találkozást vagy eseményt.

2020. okt. 2. 08:03
 2/5 A kérdező kommentje:
De ez az esemény lehet bárkivel nem? mert a tanárommal alig beszéltem valamit 4 év alatt
2020. okt. 2. 08:12
 3/5 anonim ***** válasza:
Tudatalattid felszinre jőve adja értésedre, hogy olyat tettél/cselekedtél, ami szerinted szégyellni való.
2020. okt. 2. 08:17
 4/5 A kérdező kommentje:
De ez nem muszáj témához kötődjön. Lehet akár milyen helyzet amit szégyelltem?
2020. okt. 2. 08:27
 5/5 anonim ***** válasza:
73%

Nem feltétlen van még ennyire konkrét jelentése sem az álmoknak, mint amit az előző válaszoló mondott.

Az agyunk alvás közben is aktív, ugyanúgy jutnak eszedbe dolgok, jönnek fel emlékek, gondolatok, akár még olyanok is, amiket ébren soha nem gondolnál végig. Ezer dolog van, ami ezeket befolyásolhatja. Nem kell, hogy személyes kötődése legyen. Én például tegnap megnéztem elég elég durva dokumentumfilmet, ami arról szólt, hogy egy csávó megölte a családját (feleségét, gyerekeit), és eléggé felkavaró volt. Közvetlen utána lefeküdtem aludni, és gondoltam, hogy nem valami tündérmese lesz az álom sem. Hát nem, álmomban is emberek haltak meg, igaz teljesen más volt a sztori, de a lényeg ugyanaz. Az agyam így dolgozta fel a kapott ingereket.

Ha belegondolsz, hogy miket szoktál álmodni, és minek mennyi köze van a valósághoz, magad is beláthatod, hogy az álmoknak legtöbbször kár jelentését keresni. Az agyad nem általad ismeretlen jelrendszerrel fog üzenni neked. :)

2020. okt. 2. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!