Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Álomfejtés. Egy kopaszodó,...

Álomfejtés. Egy kopaszodó, ritkás hajú nő volt álmomban egy boltban eladó, aki a bal füle felett a haját hajcsattal odacsatolta. Mit jelenthet ez az álom?

Figyelt kérdés

A nő mondta, hogy fog hozzájuk jönni valaki vendégségbe és sürgősen ki kellene takarítania, de neki ott, a boltban kell lennie, pedig nagyon fontos, hogy rendet csináljon otthon.

Kérdeztem, hogy övé-e a bolt, mert ha igen, akkor esetleg csak zárja be és menjen haza.

Nem hallotta, hogy mit kérdeztem, éppen elment hátra.

Akivel voltam, ő ismerte a nőt és tőle is megkérdeztem ezt.

Nem úgy nézett ki, mintha egy nagy forgalmú bolt lenne, egy kis pici üzlet volt.

2020. szept. 29. 07:51
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
68%
Ha nem visszatérő, akkor nagy eséllyel semmit. Fogott az agyad néhány friss gondolatot, élményt, emlékképet, és összegyúrta.
2020. szept. 29. 08:30
 2/14 A kérdező kommentje:
Semmi hasonló élményem, emlékem nincs.
2020. szept. 29. 08:34
 3/14 anonim ***** válasza:
52%

Nem is kell az, hogy élőben láss egy ilyen nőt. Az agyad összegyúr dolgokat (mindent - érzést, képet, szagot... és kialakít ebből valami mást) és kitölti a saját fantáziájával.

Ezzel még kétlem, hogy nagyon üzenni szeretne a tudatalattid. Várj még, hogy jelentkezik-e újra: de ne stresszelj rá, nehogy emiatt legyen "hamis" álmod (azaz általad előidézett)

2020. szept. 29. 08:39
 4/14 A kérdező kommentje:

Van jelentése. Miközben leírtam, egész jól át is jött.

Mások véleményére is kíváncsi vagyok.

2020. szept. 29. 08:48
 5/14 anonim ***** válasza:
55%

Nincs jelentése. Ha tudnád, hogyan működik az emberi agy, és mi történik álmodban, akkor te sem keresnél földöntúli jelentéseket, vagy univerzálisan levezethető jelentést.

Vagy komolyan azt hiszed, hogy ha kopaszodó nővel álmodsz, akkor valószínűleg veseelégtelenséged van, a hajcsat azt jelenti, hogy át nem vett küldeményed lesz a postán, a bolt pedig az, hogy elárulnak a hátad mögött, vagy valami ilyesmi?

2020. szept. 29. 10:55
 6/14 anonim ***** válasza:
53%

Nézz mélyen magadba. Az álmok nem jeleznek semmit, csak a tudatod és tudatalattid kivetülése. Minden: minden helyszín, karakter, tárgy, érzés.

Gondolkozz el azon, hogy újabban foglalkoztat-e valami, aminek bármi köze lehet a nénihez.

Gondolkodj nagyban, talán egy tulajdonságodat testesíti meg.

2020. szept. 29. 11:00
 7/14 anonim ***** válasza:
55%
6: pontosan így van. A saját belső gondolatainkat testesíti meg az álom. Ezért ugyan tényleg van jelentése, de csak neked. De ami az álmoskönyvekben van, az nettó baromság az első betűtől az utolsóig.
2020. szept. 29. 11:03
 8/14 A kérdező kommentje:

Amiket írtál, azok a te elméd tartalmai, de nem arra vonatkozik a kérdés. Azt értem, hogy te nem tudod a kérdésemre a választ.

Olyan emberek tudnak válaszolni, akik nem elme alapon közelítenek. Ehhez intuíció szükséges vagy egyéb olyan képességek, amelyekkel te nem rendelkezel.

Azt már leírtad, hogy te miben hiszel, szerencsére nem mindenki tart ott, ahol te.

2020. szept. 29. 11:14
 9/14 anonim ***** válasza:
55%
No, akkor hajrá, remélem lesz valaki, aki előrébb tart, és elmondja neked a VALÓSÁGOT! :)
2020. szept. 29. 11:19
 10/14 anonim ***** válasza:

Hát, pedig az álomban nincs semmi misztikus.

Dióhéjban: Az agyad rendezgeti az emlékeidet, és ezt te közben végig haluzod :D (azaz így dolgozod fel a korábban ért dolgokat)

Sosem a közvetlen valóságot látod újra, ez általános tény.

(egy irakban járt katonát például egy vérfarkas kergeti keresztül az utcákon álmaiban)

2020. szept. 29. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!