Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álom?

Mit jelenthet ez az álom?

Figyelt kérdés

Az egész egy vonaton játszódik, én vagyok ott meg egy óvodás vagy iskolás csoport. Utazunk és egyszer csak fegyveresek jelennek meg, hogy elfoglalták a vonatot vagy valami ilyesmi. Aztán haladunk tovább, egyik megállónál viszont lassítunk és akkor katonák is felszállnak, lövöldöznek egymásra, elsőre a katonák győznek, viszont akkor egy utolsó fegyveres jön be a vagonba elmegy mellettem mivel az ajtóhoz legközelebb ülök, és célba veszi a háttal álló katonát, erre én leugrom a székről, felkapom egy már ott fekvő fegyveres gépfegyverét és lelövöm az utolsó támadót.

Aztán a következő részben jön az igazán aggasztó része. Ülök a padon, talán az ovis vagy sulis csoport kísérője nyugtatgat, illetve jön egy katona is oda, hogy mi a baj, és akkor azt mondom, hogy más a második embert öltem meg, hogy fogok ezek után élni.

És ez benne az aggasztó, hogy miért mondtam, hogy már a másodikat? :( Pedig a valóságban szó szerint még egy bogárnak sem tudok ártani, nemhogy bárkit embert bántani, nem értem, hogy még ha csak álom is volt, miért mondtam, hogy már a másodikat. :( Ez benne a rémisztő legjobban. Aztán ezután felébredtem a vége ennyi, hogy ott sirdogálok miután ezt mondtam nekik.

Mi lehet az egésznek a megfejtése, vagy veszélyes álom ez, vagy nem tudom. :(

22/L

2020. okt. 1. 03:52
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem az álmoknak nincs jelentésük(lehet hogy van kivételes eset)

de ez nem hiszem hogy az lenne

2020. okt. 1. 04:53
 2/3 anonim ***** válasza:
Az álmoknak nincs jelentésük. Az agyadban állnak össze jelenetek a gondolataidból, emlékeidből, és mivel a tudatos kontroll hiányzik ilyenkor, elég zagyvaságok kerekedhetnek ki belőle.
2020. okt. 1. 09:07
 3/3 anonim ***** válasza:
álmodtál
2020. okt. 1. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!