Mit jelenthet ez az álom?
Az egész egy vonaton játszódik, én vagyok ott meg egy óvodás vagy iskolás csoport. Utazunk és egyszer csak fegyveresek jelennek meg, hogy elfoglalták a vonatot vagy valami ilyesmi. Aztán haladunk tovább, egyik megállónál viszont lassítunk és akkor katonák is felszállnak, lövöldöznek egymásra, elsőre a katonák győznek, viszont akkor egy utolsó fegyveres jön be a vagonba elmegy mellettem mivel az ajtóhoz legközelebb ülök, és célba veszi a háttal álló katonát, erre én leugrom a székről, felkapom egy már ott fekvő fegyveres gépfegyverét és lelövöm az utolsó támadót.
Aztán a következő részben jön az igazán aggasztó része. Ülök a padon, talán az ovis vagy sulis csoport kísérője nyugtatgat, illetve jön egy katona is oda, hogy mi a baj, és akkor azt mondom, hogy más a második embert öltem meg, hogy fogok ezek után élni.
És ez benne az aggasztó, hogy miért mondtam, hogy már a másodikat? :( Pedig a valóságban szó szerint még egy bogárnak sem tudok ártani, nemhogy bárkit embert bántani, nem értem, hogy még ha csak álom is volt, miért mondtam, hogy már a másodikat. :( Ez benne a rémisztő legjobban. Aztán ezután felébredtem a vége ennyi, hogy ott sirdogálok miután ezt mondtam nekik.
Mi lehet az egésznek a megfejtése, vagy veszélyes álom ez, vagy nem tudom. :(
22/L
Szerintem az álmoknak nincs jelentésük(lehet hogy van kivételes eset)
de ez nem hiszem hogy az lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!