Van egy álmom ami nagyon megmaradt. És el gondolkodtat mit jelenthet de fogalmam sincs. Mit jelenthet?
5 vagy 6 éves lehettem. Egy angyal jelent meg az erkélyen mikor a párkányon álltam. Színt tisztán emlékszem azt kérte tőlem ugorjak le. Erre azt mondtam neki nem szeretnék meghalni. Mondta hogy nem fogok nyugodjak meg ő ott lesz nekem és el fog kapni. Nem gondolkodtam és leléptem nem zuhantam le. Repültem, rám mosolygott majd megfogta a kezem és azt mondta megmutatom neked az egész világot. Láttam New Yorkot, Londont, a Szaharát mindent. De ezt három napig álmodtam és minden nap mást mutatott meg. Mikor lejárt a 3 nap azt mondta most mennem kell de találkozunk még ha itt az idő.
Ez volt az álmom. A másik megtörtént.
A másik 15 vagy 16 éves koromban lehetett valami oknál fogva oda álltam az ablakhoz és azt mondtam hogy hiányzik, és szeretném megint látni erre megjelent a szemben lévő ház tetején. Kitárta a karjait és hófehér ruhában volt óriási szárnyai voltak és hosszú hajú nő. Azt hiszem világos szőke haja volt. Fenékig érő.
És megint azt éreztem hogy mintha azt mondaná hogy mikor meghalok ő ott fog várni rám, és sosem fog elhagyni. Vigyáz rám. Elmosolyodtam pislogtam és eltűnt azóta sem láttam.
Köszönöm szépen a gyors választ!
Varok meg valaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!