Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért álmodom minden egyes...

Miért álmodom minden egyes nap azt, hogy iskolába járok és valami szakmát tanulok?

Figyelt kérdés
Csak egy érettségim van igazából a lelkem mélyén mindig is szerettem volna valami szakmát, de mióta elkezdték velem a szedetni az antidepresszánst és a nyugtatót és az amitrexe-t azóta nem tudok tanulni :(, pedig kitűnő tanuló voltam. Ezért minden szakmát otthagytam amibe belekezdtem. Szeretnék most is tanulni, de úgyis felesleges, mert ott kell majd hagynom, vagy sokadszorra tudom csak elvégezni és motiváló erőm sincs elég. Pedig akarom. Mit tehetnék? Ezért álmodom mindig ezt?
2020. szept. 12. 21:46
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen csak sokat gondolsz rá, ezért.
2020. szept. 12. 22:03
 2/10 anonim ***** válasza:
66%
Én útáltam az iskolát, de a munkát még jobban. Kisgyermekként volt jó, egész nap csak játcogattunk
2020. szept. 12. 22:24
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
A végén még álmodban ki is tanulod. :D
2020. szept. 13. 07:33
 4/10 anonim ***** válasza:
Mert kevésnek tartod a meglevő tudásod azért álomdod ezt.
2020. szept. 13. 09:08
 5/10 mittudomen721 válasza:
40%
Csak nem tritticot szedsz? Amugy az antidepitol lesz valszeg.
2020. szept. 13. 09:50
 6/10 anonim ***** válasza:

Pont amiatt ,amit írtál, hogy mindig is szerettél volna tanulni. Hozd helyre magad aztán vágj bele valamibe.

Egyszer találkoztam egy idős nénivel aki olvasott valami könyvet, elkezdtünk beszélgetni és kiderült hogy most iratkozott be egyetemre. Szóval sose késő tanulni..

2020. szept. 13. 09:59
 7/10 anonim ***** válasza:
32%
Nem kell gyógyszarokat szedni, ez a megoldás.
2020. szept. 13. 12:07
 8/10 anonim ***** válasza:
45%
Mert szeretnél piacképes szakmát, de tudod hogy büfészakra mész
2020. szept. 13. 12:44
 9/10 A kérdező kommentje:
hát igen, de beletelik pár évbe mire leteszem őket. :/ Már sokadjára tartok ott hogy letegyem őket...
2020. szept. 13. 18:42
 10/10 mittudomen721 válasza:
42%
Amugy miert ezoteriaba teszed fel a kerdest foleg igy hogy ezeket a cuccokat szeded? Marmint en nem varazsloktol varnam a valaszt
2020. szept. 13. 19:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!