Nekzek is volt mar olyanotok hogy egy egy almotok valoravalt ,illetve megtortent?
Figyelt kérdés
Nem igen hiszek ezekbe, de egy honapja megalmodtam h kocsival belem jonnek es ,sajnos megtortent.Utana azt almodtam hogy faj a fogam es hogy fogasznal vagyok ,es utana kezdodtek a fogaszati gondjaim.2020. szept. 10. 12:21
2/6 anonim válasza:
Véletlenek mindig vannak. És azt számoltad, hogy hány ezer álmod nem vált valóra? Akkor? Ha tízezerből kétszer megtörtént az életben is, amit álmodtál, akkor jelentenek valamit az álmok szerinted?
3/6 anonim válasza:
Rendszeresen előfordul de csak hétköznapi képek ugranak be, semmi jelentős. Olyan klasszikus dejavu érzés de emlékszem, hogy álmodtam. Volt, hogy felébredtem és még agyaltam is rajta, hogy milyen hülyeséget álmodtam. Eltelt pár hét és lejátszódott.
4/6 anonim válasza:
Nekem kb havonta vannak ilyen álmaim. Egy-két héten belül szoktak megtörténni. Nem nagy dolgok, csak beszélgetések részletei, vagy az utcán egy állat pont azt, pont ugyanúgy csinálja ahogy àlmomban, ilyenek. Nem deja-vu, mert pontosan emlèkezni szoktam mikor álmodtam az “eredetit”.
5/6 anonim válasza:
Nem teljesen úgy, de volt, ami megtörtént.
6/6 anonim válasza:
Ahogy az 5-ös írja, nekem is volt, megtörtént, de sokkal durvábban, mint az álmomban. Mikor álmodtam, nem is tudtam igazán értelmezni. Konkrétan az volt, hogy nem maradok örökre együtt a férjemmel. De ilyen hülye képek villantak be, hogy elment, én új életet kezdtem, majd visszajött, de én már éltem a saját életem. Pár év múlva a férjem beteg lett és meghalt. Akkor eszembe jutott ugyan ez az álom, de még mindig nem tulajdonítottam nagyobb jelentősséget neki. Csakhogy ezután is voltak hasonló álmaim, amik jóval később, nem is ugyanolyan formában, de megtörténtek. A lényeg, a központi kérdés ugyanaz volt, mint az álomban. Nem tudom jobban elmagyarázni.
Szóval én kicsit hiszek ebben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!